VESTI FK Čukarički

Kerkez: Ne bi valjalo da u prvoj utakmici sve funkcioniše kako treba--

Kerkez: Ne bi valjalo da u prvoj utakmici sve funkcioniše kako treba

Čukarički je odigrao nerešeno u prvom prijateljskom meču protiv Celja (0:0), na pripremama u Sloveniji. Šef struke Dušan Kerkez istakao je da je bilo i dobrih, ali onih stvari koje bi trebalo popraviti u nastavku priprema.

- Očekivao sam izuzetno tešku utakmicu, što je normalno za početak priprema. Vreme je bilo teško za igru, ali to svakako nije alibi. Mnogim stvarima sam zadovoljan, ali ima i dosta toga što treba da se popravi. Radimo na tome, tek je početak. Ako ovako nastavimo, siguran sam da ćemo doći do igre i forme koju priželjkujemo - kazao je Kerkez, koji je potom dodao:

- Bilo je grešaka koje mi kao stručni štab moramo da analiziramo, a igrači da poprave. Ne bi valjalo da na prvoj prijateljskoj utakmici funkcioniše sve kako treba. Odlučili smo da protiv Celja napravimo miks, već od sledeće utakmice moraćemo da pravimo ekipu koja početi prvenstvo, uz normalno, uvek dve-tri izmene. U prvom poluvremenu izgubili smo dosta lopti, svaki drugi, treći pas smo pogrešili. U drugom poluvremenu je bilo dosta bolje u tim nekim stvarima. Na nama je da radimo, iako nema mnogo vremena.

Komentari (0)

Napiši Komentar