VESTI FK Čukarički

Kadeti ostali na liderskoj poziciji, protiv Internacionala brojali do osam-StrahinjaBorisavljević,MihajloSpasojević,MihajloMadžarević,LazarVrekić,UrošMrdaković-SašaKljajić

Kadeti ostali na liderskoj poziciji, protiv Internacionala brojali do osam

Internacional – Čukarički 0:8 (0:2)

Sudija: Dušan Vićentijević. Strelci: Spasojević u 10. i 74. (penal), Borisavljević u 30. i 57. (penal), Mrdaković u 63, Madžarević u 72, Vrekić u 78. i Pavlović u 85. minutu. Žuti kartoni: Nikolić, Zornić (Internacional).

INTERNACIONAL: Zornić, Pajković, Stanar, Lekić, Musa, Nikolić (od 46. Vignjević), Smoljan (od 46. Stojiljković), Krstić (od 79. Grbić), Đukić, Kumrić, Grujić (od 79. Ugrinović).

ČUKARIČKI: Kaličanin, Ivović (od 64. Madžarević), Serafimović, Pavlović, Kovačević, Martić (od 64. Svrzić), Stanković (od 75. Pešić), Spasojević, Borisavljević, Mrdaković (od 75. Marisavljević), Popović (od 64. Vrekić).

Čukarički je ubedljivom pobedom protiv Internacionala u Rakovici zadržao lidersku poziciju na tabeli. U malom gradskom derbiju nije bilo mnogo dilemma, posle prvog poluvremena Brđani su imali dva gola viška, a u nastavku su bili prilično raspucani, slavili su sa čak 8:0.

Seriju golova otvorio je Spasojević u 10. minutu, prednost je duplirao Borisavljević u 30. minutu. Zanimljivo, i Spasojević i Borisavljević su u drugom poluvremenu bili precizni i iz jedanaesteraca, a golove su još postizali Mrdaković, Madžarević, Vrekić i Pavlović.

Čukarički je posle nepotpunog 15. kola na liderskoj poziciji, sa 38 osvojenih bodova. U narednoj rundi izabranici Saše Klajića ugostiće na Carevoj ćupriji ekipu Real Niš.

Komentari (0)

Napiši Komentar