VESTI FK Čukarički

Kadeti Čukaričkog ubedljivi na gostovanju Zvezdi, omladinci poraženi u derbiju--

Kadeti Čukaričkog ubedljivi na gostovanju Zvezdi, omladinci poraženi u derbiju

Fantastično su kadeti Čukaričkog odigrali protiv Crvene zvezde na startu šampionata, slavili su ubedljiv trijumf na pomoćnom terenu velikog rivala – 5:2. Brđani su poveli već u devetom minutu golom Nikše Delibašića, ali je dva minuta kasnije izjednačio Đurić. Novo vođstvo belo-crni su imali golom Veljka Radosavljevića u 28. minutu, ali je domaćin još jednom izjednačio, pogotkom Bubnja u 52.

Ipak, finiš meča je u potpunosti pripao izabranicima Momira Milete, koji su sa tri gola dotukli rivala. Marko Arsović je golovima u 60. i 83. minutu trasirao put ka pobedi, dok je poslednji pogodak delo Alekse Kolonija u 90. minutu. U narednom kolu, Čukarički je gostovati Napretku u Kruševcu. Dan ranije startovala je i Omladinska liga Srbije, a Crvena zvezda je slavila protiv Čukaričkog posle preokreta – 2:1.

Brđani su imali vođstvo od 21. minuta, kad je Vukašin Braunović bio precizan sa bele tačke. Izabranici Velička Kaplanovića su potom propustili nekoliko dobrih prilika, a kazna je stigla preko Lekovića u 63. i Kahvića u 77. minutu. U narednoj rundi, omladinci belo-crnih gostovaće Voždovcu.

Komentari (0)

Napiši Komentar