VESTI FK Čukarički

Dvojica igrača Čukaričkog u mladoj reprezentaciji, četvorica u Omladinskoj-SlobodanTedić,NikolaTerzić,MilutinVidosavljević,DimitrijeKamenović,MiladinStevanović,AleksandarĐorđević-

Dvojica igrača Čukaričkog u mladoj reprezentaciji, četvorica u Omladinskoj

Posle poziva Miroslavu Bogosavcu za A selekciju Srbije, te Borisu Kopitoviću i Asmiru Kajeviću za selekciju Crne Gore, u klub sa Banovog brda stigli su i pozivi za mlađe reprezentativne kategorije. Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović na spisku od 22 igrača koji će nastupati u prijateljskom meču protiv Poljske (26. marta u Poznanju), ima i dvojicu momaka iz Čukaričkog, Miladina Stevanovića i Aleksandra Đorđevića. Mlada reprezentacija izborila je učešće na EP koje će u junu biti održano u Italiji i San Marinu.

Izabrao je i Nenad Sakić, selektor omladinske reprezentacije. Na njegovom spisku od 23 igrača je četvorica iz redova Čukaričkog. Pozive su dobili Dimitrije Kamenović, Nikola Terzić, Milutin Vidosavljević i Slobodan Tedić. Omladinci Srbije će igrati u elit rundi Grupe 7 kvalifikacija za plasman na EP. Rivali će im biti Ukrajina (20. marta), Belgija (23. mart) i Italija (26. mart). Domaćin turnira biće Italija, a finalni turnir šampionata Evrope biće igran od 14. do 27. jula u Jermeniji.

Komentari (0)

Napiši Komentar