VESTI FK Čukarički

Drugi poraz Čukaričkog u Super ligi, prvi u gostima--

Drugi poraz Čukaričkog u Super ligi, prvi u gostima

Kolubara - Čukarički 3:2 (3:1)

Strelci: 0:1 - Adžić u 27, 1:1 - Vukušić u 29, 2:1 - Vukušić u 37, 3:1 - Vukušić u 45+3, 3:2 - Vujadinović u 57. minutu. Stadion: SRC Koubara. Gledalaca: 800. Sudija: Lazar Lukić. Pomoćnici: Dragan Bogićević i Bojan Banović. Žuti kartoni: Vukušić (Kolubara), Tomović (Čukarički).

KOLUBARA: Stanivuković, Filipović (od 72. Ilić), Janković, Kočović, Marjanović, Milojević (od 83. Vasiljević), Nikolić (od 83. Sadiković), Petronijević (od 66. Ćorković), Radovanović, Vukušić (od 72. Kadrić), Đokić.

ČUKARIČKI: Mićović, Kovačević, Docić, Stevanović, Ivanović (od 62. Ovusu), Adžić (od 69. Tomović), Vujadinović, Badamosi, Mijailović, Lučić (od 80. Endijae), Roganović.

Čukarički je drugi poraz u sezoni doživeo od Kolubare. Kao i prošle godine Lazarevčani su slavili protiv Brđana, ovoga puta 3:2. Belo-crni su poveli golom Adžića u 27. Minutu, ali do poluvremena Kolubara je preokrenula, het-trikom Vukušića, koji je pogađao u 29, 37. i 45+3. minutu. U drugom poluvremenu Čukarički je imao inicijativu, dovoljno samo za drugi pogodak, preko Vujadinovića.

Kao i prošle godine Čukarički je poveo u Lazarevcu. Posle ubacivanja sa desne strane u 27. minutu Badamosi je spustio loptu ka Adžiću, koji se odlično snašao, zaobišao je golmana i smestio loptu u njegovu mrežu - 1:1. Ipak, samo dva minuta kasnije Lazarevčani su izjednačili. Vukušić je umakao odbrani Čukaričkog i rutinski je pogodio, a posle dugog većanja i VAR provere sudija Lukić je pokazao na centar – 1:1.

Taj gol je dao krila domaćinu, koji je zaigrao daleko angažovanije do kraja prvog poluvremena. I to mu se isplatilo, vć u 37. minutu Kolubara je vodila, ponovo je strelac bio hrvatski internacionalac, ovoga puta poslenajleše akcije na meču i asistencije Milojevića - 2:1.

Imali su potom Brđani dva solidna pokušaja, najpre je Lučić šutirao sa 20 metara zamalo preko gola, a potom je Ivanović probao glavom, ali je lopta išla pravo u Stanivukovića. U trećem minutu nadoknade Vukušić je još jednom pobegao odbrani Čukaričkog i još jednom je rutinski savladao Mićovića, za het-trik i dva gola prednosti Lazarevčana - 3:1. Odmah posle toga tražili su belo-crni jedanaesterac posle starta golmana Kolubare na Badamosiju, ovoga puta ni Lukić ni VAR se nisu oglašavali.

Čukarički se u igru vratio u 57. minutu. Docić je maestralno izveo korner, Vujadinović je bio najviši u skoku, glavom je poslao loptu u mrežu Stanivukovića - 3:2. Samo tri minuta kasnije Adžić je odlično centrirao sa leve strane, a Ivanović je glavom šutirao preko gola Kolubare.

Čekalo se na priliku za Brđane sve do 68. minuta, a posle centrašuta Stevanovića Badamosi je šutiroa glavom, ali je Stanivuković bio siguran. Već minut kasnije, samo što je ušao na teren, Tomović je centrirao, a Badamosi glavom šutirao, ovoga puta pored gola. Najbolju priliku za izjednačenje Brđani su imali u 79. minutu, posle ubacivanja sa leve strane Vujadinović je šutirao glavom, zamalo pored gola Kolubare.

Komentari (0)

Napiši Komentar