VESTI FK Čukarički

Docić: Nije bilo lako u Kruševcu, voleo bih da izbegnemo Partizan u polufinalu-MarkoDocić-

Docić: Nije bilo lako u Kruševcu, voleo bih da izbegnemo Partizan u polufinalu

Fudbaleri Čukaričkog su u sredu savladali ekipu Napretka rezultatom 2:0 i tako izborili plasman u polufinale Kupa Srbije, a jedan od junaka trijumfa u Kruševcu bio je i Marko Docić.

Vezista našeg tima je ''načeo'' domaćina u 32. minutu atipičnim golom za njega - glavom!

- U poslednje vreme često se nalazim u ovakvim situacijama u toku utakmice, jer se stalno ubacujem iz drugog plana. Bogosavac je odlično centrirao, a ja sam se samo našao na pravom mestu. Drag mi je ovaj gol, pošto ih nisam puno dao glavom u karijeri. Uglavnom su to bili golovi van 16 metara. Moram da napomenem i to da rezultat od 2:0 stvara pogrešnu sliku u javnosti da smo bez problema slavili. Naprotiv, uopšte nije bilo lako slaviti u Kruševcu. Napredak je odlična ekipa, ali mi smo odigrali organizovano i takmičarski - rekao je Docić.

Posle partije u Kruševcu, stekao se utisak da su naši fudbaleri brzo preboleli lošu partiju i poraz od Partizana za vikend.

- Prave ekipe ne padaju posle lošeg poluvremena. Čak bih možda rekao ''posle loših 20 minuta'' protiv Partizana. Sada smo samo nastavili u onom ritmu u kom smo bili pre utakmice sa crno-belima. Jednostavno, svaka ekipa ima uspone i padove. Takav slučaj je i sa nama. Izvukli smo dobre pouke posle tog meča sa Partizanom i idemo dalje - istakao je Docić.

Priznao je Docić da nije očekivao ovakav rasplet u četvrtfinalnim mečevima Kupa.

- Iskreno sam iznenađen što je Crvena zvezda ispala, pomalo i zbog Vojvodine. Sada su nam malo veće šanse da prođemo u finale. Voleo bih da izbegnemo Partizan u polufinalu, ali ni Mačva ni Mladost nisu laki protivnici. Jeste da protiv tih ekipa imamo pozitivan skor, ali ne smemo zaboraviti da se u polufinalu igraju dve utakmice i sve je moguće. Ponavljam, nije lako nikoga pobediti, ali ako budemo imali sreće prilikom žreba mislim da možemo da odemo u finale - jasan je Docić.

Osvrnuo se Docić i na naredni meč protiv Javora, tima za koji je igrao pre dolaska u Čukarički.

- Biće to najteža utakmica u prolećnom delu šampionata. Javor je, jednostavno, ekipa koja zna da odigra na rezultat. I teren će biti loš, ali to je nekako normalno s obzirom na vremenske uslove koji su donedavno bili prisutni - rekao je Docić za kraj.

Komentari (1)

  • FK Čukarički
    Bravo momci!!!

Napiši Komentar