VESTI FK Čukarički

Docić: Ne idemo u Novi Sad da rušimo tradiciju, već da odigramo dobar meč-MarkoDocić-

Docić: Ne idemo u Novi Sad da rušimo tradiciju, već da odigramo dobar meč

Čukarički u Super ligi nema baš reprezentativan skor protiv Vojvodine u Novom Sadu, u 18 mečeva koliko su odigrali u elitnom rangu poraženi su 11 puta, a samo u četiri slučaja sa stadiona „Karađorđe” belo-crni su doneli bod, a slavili su tek dva puta. Ipak, na Banovom brdu se tom činjenicom ne opterećuju, već razmišljaju samo o onome što sledi, a to je susret 27. kola upravo protiv Vojvodine.

– Ne želim da pretim Novosađanima, niti mi igramo da srušimo tradiciju. Ali, spremni smo za ovaj meč, spremni da odigramo dobru utakmicu, pa kako bude. Iskreno se nadamo da ćemo se ovoga puta vratiti bogatiji za tri boda iz duela protiv Vojvodine – kazao je kapiten Čukaričkog Marko Docić.

Još jedan podatak ne ide u prilog Brđanima pred ovaj meč, na lošije pripremljenim terenima nisu se najbolje snalazili ove sezone. Tako je bilo dva puta u Surdulici, izgubili su od Radnika (1:0), remizirali sa Dinamom (0:0), u Šapcu su izgubili od Mačve (1:0), u Kruševcu igrali nerešeno sa Napretkom (1:1), u Novom Sadu već igrali sa Proleterom (0:0)...

– Eto, ispostavilo se da ni jednom nismo dobili na takvom terenu. Ne znam u kakvom je stanju sada teren u Novom Sadu, ali što se naše igre tiče, trebalo bi da bude sve u najboljem redu, „namestili” smo se, radili smo dobro, vežbali upravo ono što bi trebalo da prezentujemo u Novom Sadu.

Napomenuo je Docić i da respektuje Vojvodinu, za koju smatra da ima veoma dobru ekipu.

– Gledali smo ih u subotu, gledaćemo ih još jednom, imaju sasvim dobar tim. Malo im se nisu poklopili rezultati, nisu imali ni dovoljno sreće. Biće to duel dve mlade ekipe, koje hoće da igraju fudbal.

Od nastavka sezone, posle poraza u Nišu od Radničkog, Čukarički je vezao tri pobede i remi. Tim skorom Docić je više nego zadovoljan.

– Ne računajući Niš, zadovoljan sam. Mogli smo da rešimo meč protiv Dinama u svoju korist, imali smo tri-četiri šanse, ali nismo uspeli. Čukarički se približio Partizanu, do plej-ofa mogao bi da skoči i na treću poziciju, posebno zbog činjenice da će igrati i međusobni duel. – Iskreno, nisam obraćao pažnju na tabelu. Gledamo samo da svaku utakmicu odigramo dobro, pa kako bude. U ovom delu prvenstva ništa nam ne znači da li smo treći ili četvrti. Kad se bodovi podele, svi će biti blizu. Imamo iskustvo igranja plej-ofa od prošle godine, u koji smo ušli sa trećeg mesta, pa nismo izborili Evropu. A i tada smo učinili sve što je bilo do nas. Nadam se da će ove sezone biti drugačije, neka bude samo do nas, a mi smo pouke izvukli – zaključio je Docić.

Komentari (0)

Napiši Komentar