VESTI FK Čukarički

Delibašić: Dobar rezultat, ali znamo da nas čeka težak posao u revanšu--

Delibašić: Dobar rezultat, ali znamo da nas čeka težak posao u revanšu

Imao je razloga za osmeh i zadovoljstvo Pavle Delibašić, trener u stručnom štabu Čukaričkog, posle utakmice sa Hamarbijem. Odigrali su Brđani odlično, samo ostaje žal što nisu postigli još neki gol.

- Lepo je biti član Čukaričkog posle pobede protiv Hamarbija. Nismo veliki klub da bismo imali svake godine ovakve evropske utakmice, ali se naravno trudimo da dođemo na taj nivo. Respektovali smo Hamarbi, ujedno i odradili veliki posao, ali ovo nije kraj. U Stokholmu nas očekuje pakao. Rezultat je realan, međutim ništa nismo završili. Nadam se da ćemo biti na visini zadatka i u drugom meču – rekao je Pavle Delibašić, trener u stručnom štabu Čukaričkog.

Da li je ovaj rezultat i za vas iznenađenje?

- U najavi utakmice imali smo informacije da smo u švedskim medijima proglađeni totalnim autsajderima. Odigrali smo kako smo i planirali. Ipak, bilo je mnogo teško, ali je i istina da smo se bolje snašli. Moram da kažem da nismo ni bili kompletni, jer su nam nedostajali bitni igrači. Skidam kapu svima, odigrali su fenomenalno. Nadam se da ćemo biti još stabilniji u Stokholmu, nadam se da ćemo imati u sastavu Mijailovića i Stevanovića.

Mnogo mladih igrača je bilo na terenu, da li je to bio preveliki rizik?

- Ovo je najbolja naša utakmica od početka sezone. Polako dižemo formu. Mladim igračima ne treba specijalna motivacija za mečeve kao što je bio ovaj protiv Hamarbija, oni sami pokazuju kvalitet i talenat. Na njih može ozbiljno da se računa – zaključio je Delibašić.

Komentari (0)

Napiši Komentar