VESTI FK Čukarički

Čukaričkom bod u derbiju kola protiv Brodarca, mreže mirovale--

Čukaričkom bod u derbiju kola protiv Brodarca, mreže mirovale

Čukarički – Brodarac 0:0

Teren: SC Rakovica. Gledalaca: 500. Sudija: Đorđe Maksimović (Inđija). Pomoćnici: Dragan Peranović (Šajkaš) i Ilija Lovre (Novi Sad). Žuti kartoni: Rubežić, Ignjatović (Čukarički), Pejić (Brodarac).

ČUKARIČKI: Mićović, Ignjatović, Rubežić, Terzić, Rakonjac, Nikčević, Radojičić, Fratrović, Kamenović, Bosančić (od 73. Ilić), Bakić.

BRODARAC: Dragićević, Janković, Golubović, Marjanović, Jovanović, Ilić, Kojić, Pejić, Vukosavljević (od 89. Petrov), Lukić, Bacanović (od 70. Karaklaić).

U derbiju 25. Kola Omladinske lige Srbije Čukarički i Brodarac su remizirali na terenu SC „Rakovica“. Bio je to vrlo tvrd meč, sa malo prilka na obe strane, na kraju su mreže mirovale, te je taj ishod bio i najpravedniji – 0:0.

U prvom poluvremenu Brodarac je bio nešto bolji rival, u nastavku Brđani su preuzeli inicijativu. Najbolju priliku za belo-crne propustio je Marko Rakonjac u 55. minutu, kad je posle odličnog centaršuta Kamenovića glavom šutirao preko gola Dragićevića.

Brodarac je ostao vodeći na tabeli Omladinske lige Srbije sa 59 bodova, Čukarički ima 58, a Vojvodina i Crvena zvezda po 53 i meč manje. U narednom kolu, Brđani će gostovati Voždovcu, u subotu 4. maja.

Komentari (0)

Napiši Komentar