VESTI FK Čukarički

Čukarički sa petoricom debitanata poražen od Inđije na Banovom brdu-StefanRadojičić,UrošDrezgić,MitarErgelaš,MilanSavić,JovanLukić-

Čukarički sa petoricom debitanata poražen od Inđije na Banovom brdu

Čukarički – Inđija 0:1 (0:0)

Strelac: 0:1 – Bosančić u 85. minutu. Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 600. Sudija: Nenad Minaković. Pomoćnici: Matija Olajoš Nađ i Darko Savović. Žuti karton: Zorić (Čukarički).

ČUKARIČKI: Petrović, Stevanović, Vidosavljević (od 46. Endijae), Ortiz (od 70. Savić), Mićin (od 81. Ergelaš), Zorić (od 70. Lukić), Drezgić (od 64. Radojičić), Đorđević, Ostojić, Veličković, Eze.

INĐIJA: Preković, Cucin, Mihajlov, Marković (od 79. B. Ilić), Dimitrov (od 79. Bosančić), M. Ilić, Jovanović, Janjić (od 57. Dimitrijević), Čermelj, Milosavljev (od 53. Banjac), Vidić (od 46. Purtić).

Čukarički je poražen od Inđije u poslednjem meču 28. kola Super lige Srbije, gosti su slavili golom Miloša Bosančića u 85. minutu – 0:1. Meč će ostati upamćen po debiju petorice fudbalera belo-crnih za prvi tim, Uroša Drezgića, Stefana Radojičića, Milana Savića, Jovana Lukića i Mitra Ergelaša.

U prvom poluvremenu oba tima su igrala otvoreno, bilo je šansi na obe strane, ali je konkretnije imala Inđija. Posebno preko Čermelja, koji je sa pet metara, usamljen, šutirao glavom, ali je golman Brđana Petrović maestralno intervenisao. Mladi reprezentativac Srbije je bio sjajan u još nekoliko akcija gostiju, skinuo je udarce Markovića i Janjića. Imali su i belo-crni prilike, najbolje preko Ortiza, koji je šutirao sa 18 metara, ali je to bilo preslabo za Prekovića.

Zaigrao je Čukarički angažovanije, pa je već u 51. minutu imao odličnu priliku, Mićin je sa deset metara šutirao, ali je Preković krajnjim naporom odbranio. Uzvratio je u 55. Janjić, koji je umakao odbrani domaćih, šutirao je sa 20 metara, ali pravo u sigurnog Petrovića.

Samo minut kasnije odlična solo akcija Mićina, koji je potom i šutirao, ali je Preković sjajno odbranio. Golmani su bili na nivou zadatka, pa je tako Petrović odbranio još jedan dobar pokušaj Inđijaca, konkretno šut Markovića sa 15 metara u 61. minutu.

Najbolju priliku Brđani su imali u 71. minutu, Veličković je odlično pronašao Endijaea, a ovaj je šutirao u padu, no Preković je uspeo da zaustavi loptu na gol liniji.  Ipak, gosti su uspeli da iskoriste jednu od brojnih šansi u 85. minutu, kad se lopta srećno odbila do Bosančića, koji je uspeo da savlada Petrovića - 0:1.

Komentari (0)

Napiši Komentar