VESTI FK Čukarički

Čukarički sa 29 igrača stigao na pripreme u Antaliju--

Čukarički sa 29 igrača stigao na pripreme u Antaliju

Čukarički sa 29 igrača stigao na pripreme u Antaliju Ekspedicija Čukaričkog posle dvočasovnog leta stigla je u Antaliju, gde će boraviti do 27. januara. Brđani su čarter letom u Tursku doputovali zajedno sa ekipama Vojvodine, Mladosti GAT i Novog Pazara. Delegaciju belo-crnih predvodili su sportski direktor Vladimir Matijašević, tehnički direktor Goran Grkinić i potpredsednik kluba Dušan Lazarević.

U ekipi Čukaričkog je 29 igrača, tri golmana: Nemanja Belić, Novak Mićović i Vuk Dragović, odbrambeni igrači: Miladin Stevanović, Bojan Kovačević, Nikola Vujadinović, Nemanja Tošić, Vojin Serafimović, Aleksandar Kadijević, Uroš Drezgić, Viktor Rogan, Marko Gajić, igrači sredine terena: Đorđe Ivanović, Marko Docić, Stefan Kovač, Luka Adžić, Stefan Tomović, Vladimir Lučić, Nikola Petković, Sambu Sisoko, Aleksa Janković, Uroš Miladinović, Igor Miladinović, Samuel Ovusu, Matija Stojanović, kao i napadači: Muhamed Badamosi, Almir Aganspahić, Mihajlo Spasojević i Marko Arsović.

U stručnom štabu pored šefa Dušana Kerkeza su pomoćnici Milovan Sikimić i Aleksandar Petrović, trener golmana Oliver Kovačević, kondicioni trener Igor Delibašić, fizioterapeuti Branislav Đukić, Marko Popović i Dejan Bogdanović, analitičari Nenad Stanković, Nikola Đokić i Nemanja Đokić, doktor Predrag Stefanović, kao i ekonomi Nenad Pavlović i Nataša Davidović.

Čukarički će i ove godine boraviti u „Mardan palas“ hotelu, a trenirati na terenima „Mardan“ kompleksa. Na istim terenima Brđani će igrati i prijateljske mečeve, prvi protiv poljske Legije 15. januara, tri dana kasnije rival će biti azerbejdžanski Karabag, 22. januara igraće protiv slovenačkog Maribora, a poslednje dve provere ekipa Dušana Kerkeza imaće 25. i 26. januara, protiv bugarskog CSKA 1948, odnosno austrijskog LASK Linca.

- Znamo šta nas čeka na pripremama u Turskoj, boravimo u istom hotelu kao prošle godine, treniraćemo na istim terenima. Tokom letnjih priprema nismo bili kompletni, neki od igrača su stigli kasnije, uz to imali smo prilično gust raspored, takmičili se u Evropi. Opet, mogli smo da napravimo i nešto bolje rezultate, ali smo i dalje u vrhu tabele, trenutno na četvrtom mestu – kazao je kapiten tima Marko Docić, koji je potom nastavio:

- Na nama je da se dobro pripremimo, da ovo budu pripreme na kojima ćemo maksimalno ispunjvati sve zahteve stručnog štaba. Imaćemo i sjajne rivale, igraćemo protiv ekipa koje su nastupale u grupnim fazama evropskih takmičenja. Biće to sjajni testovi za nas, da se odmerimo protiv timova protiv kojih želimo da igramo i naredne sezone u zvaničnim mečevima. Nismo mnogo menjali tokom zimskog prelaznog roka, ostali smo bez Lukića, pojačao nas je Marko Gajić. Odlično se svi poznajemo i verujem da ćemo na proleće igrati mnogo bolje.

Komentari (0)

Napiši Komentar