VESTI FK Čukarički

Čukarički poražen od Vojvodine u Novom Sadu u derbiju kola--

Čukarički poražen od Vojvodine u Novom Sadu u derbiju kola

Vojvodina – Čukarički 3:2 (2:0)

Strelci: 1:0 – Zukić u 5, 2:0 – U. Nikolić u 14, 2:1 – Tošić u 67, 2:2 – Pankov u 73, 3:2 – Lazarević u 82. minutu. Stadion: Karađorđe. Gledalaca: 3.500. Sudija: Dejan Trifković.

VOJVODINA: Carević, Bjeković, Vitas (od 80. Ljubisavljević), Traore, Lazarević, Topić, Zukić (od 71. Busnić), Čumić, (od 90. Jeličić), U. Nikolić (od 71. Malbašić), V. Simić, N. Nikolić (od 71. Baraj).

ČUKARIČKI: Belić (od 85. Mićović), Stevanović, Pankov, Drezgić, Tošić, Sisoko (od 65. Miladinović), Docić, Ovusu (od 85. Aganspahić), Tomović (od 65. Stojanović), Lučić, Badamosi (od 59. Spasojević).

Čukarički je poražen u derbiju kola na gostovanju Vojvodini – 3:2. Bio je to odličan meč, u kojem su Novosađani mnogo bolje počeli, u ranoj fazi susreta došli do dva gola prednosti, ali se Brđani nisu predavali. Uspeli su i da izjednače sredinom drugog poluvremena, ali je presudio pogodak Lazarevića u finišu meča.

Posle samo pet minuta ekipa Radoslava Bataka je povela, Čumić je odlično izveo korner, a na prvoj stative loptu je glavom zahvatio Zukić, Belić je bio nemoćan u toj situaciji. Na krilima tog gola nastavili su domaći sa dobrom igrom, a posle nesporazuma Tošića i Drezgića, Čumić je došao do lopte, uposlio Uroša Nikolića, koji je preciznim udarcem ponovo savladao Belića.

Imala je Vojvodina priliku da stigne i do trećeg gola, ali je posle šuta Simića sa tri metra Drezgić maestralno intervenisao i ostavio je svoj tim u igri. Nije se Čukarički predavao, a do gola nade gosti su došli u 67. minutu. Lučić je ubacio loptu sa strane, odbrana Vojvodine je izbila loptu samo do Tošića, koji je sjajno reagovao i uspeo je da savlada Carevića.

Samo šest minuta kasnije ekipa Dušana Kerkeza je izjednačila. Docić je odlično izveo slobodan udarac, a Pankov je glavom pogodio protiv svog bivšeg tima. Ipak, nisu Beograđani iskoristili taj momenat, već su dozvolili Vojvodini da u 83. minutu preko Lazarevića stigne do trijumfa u derbiju kola.

Komentari (0)

Napiši Komentar