VESTI FK Čukarički

Čukarički poražen od Radničkog, meč obeležili penal i tri crvena kartona za naš tim-MarkoDocić,AsmirKajević,DarkoZorić-

Čukarički poražen od Radničkog, meč obeležili penal i tri crvena kartona za naš tim

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su na svom terenu od ekipe Radničkog u okviru 1. kola plej-ofa Super lige Srbije rezulčtatom 2:3 (1:0).

Strelci za Čuku bili su Asmir Kajević u 45. i Marko Docić u 84. minutu, dok su golove za Radnički postigli Siniša Babić u 50, Aleksandar Subić u 75. i Dušan Mićić u 81. minutu.

Meč su obeležile sporne odluke sudije Ilije Brdara i čak tri crvena kartona za naš tim. Najpre je isključen Miladin Stevanović u 50. minutu, zatim pomoćni trener Dragan Šarac, a onda i defanzivac Čuke Darko Puškarić.

Radnički je imao prvu priliku na meču kada je Pavkov u 5. minutu pokušao da iskoristi nešto slabije ispucavanje Belića, ali je lopta otišla pored gola. Samo dva minuta kasnije Darko Zorić je završio utakmicu zbog povrede. Ostao je u kaznenom prostoru našeg tima posle jedne gužve i nedugo zatim prevezen je u bolnicu. Dobio je opasan udarac u vilicu.

Njega je u 9. minutu zamenio Belaković koji se potom dva puta našao u dobrim akcijama domaćeg tima. Najpre je samog ostavio Bogosavca čiji je oštar centaršut po zemlji uhvatio Živković, da bi i sam probio po levoj strani i šutirao u spoljni deo mreže.

Čukarički je u 22. minutu izveo sjajan kontranapad koji Bogosavac nije iskoristio. Mogao je vihorni levi bek da šutira, ali se odlučio da asistira i pogrešio. Radnički je prvi put ozbiljnije zapretio na isteku pola sata igre kada je Miladinović mlako šutirao glavom sa nekih sedam metara. Mrkić je u 41. imao najbolji priliku za goste kada je šutirao preko gola iz izgledne prilike.

I kada se činilo da će se na odmor otići bez golova Čukarički je izveo dobar napad koji je realizovao Kajević u 45. minutu. Šutirao je oštro po zemlji sa nekih osam metara i postigao gol. Inače, bio je to prvi meč za Kajevića u stratnih 11 posle povrede koju je doživeo upravo u Nišu početkom decembra 2017. godine.

Drugo poluvreme je počelo penalom za Radnički i crvenim kartonom za Miladina Stevanovića. Sporan trenutak u kaznenom prostoru Čuke sudija Ilija Brdar je okarakterisao kao kazneni udarac za Nišlije, a Stevanović je dobio drugi žuti karton. Strelac sa bele tačke bio je Siniša Babić i rezultat na semaforu u 50. minutu je stajao 1:1.

Trener gostujućeg tima je izvršio tri izmene već u prvih 20 minuta drugog poluvremena, a Radnički je nedugo posle penala imao priliku za još jedan gol. Ono što nisu iskoristili tada jeste rezervista Subić u 75. minutu.

Malo pre gola Puškarić je dobio direktan crveni karton i Čuka je ostala sa devetoricom igrača, a zbog spornih sudijskih odluka fudbaleri domaćeg tima su u 77. minutu polegali na travu i nisu želeli da igraju.

Stadionom se orilo ''lopovi, lopovi, a posle 120 sekundi protesta utakmica je nastavljena. Naš tim sa devetoricom u polju nije mogao da parira i Radnički je u 81. preko Mićića stigao do 3:1. Činilo se da je pitanje pobednika već tada bilo rešeno, ali je Docić u 84. minutu smanjio rezultat na 2:3. Ipak, on se do kraja nije menjao i Radnički je odneo bodove u Niš.

ČUKARIČKI - RADNIČKI 2:3 (1:0)
(Kajević 45, Docić 84 - Babić 50 pen, Subić 75, Mićić 81)

Čukarički: Belić, Stevanović, Puškarić, Kopitović, Bogosavac, Docić, Drinčić, Kajević, Zorić (Belaković 46), Bojić (Radić 83), Mudrinski.

Radnički: Živković, Stanković, Miladinović, Aksentijević, Petrović, Babić, Mićić, Stanisavljević, Simunović, Pavkov, Mrkić.

Komentari (0)

Napiši Komentar