VESTI FK Čukarički

Čukarički poražen na gostovanju Partizanu u drugom kolu plej-ofa--

Čukarički poražen na gostovanju Partizanu u drugom kolu plej-ofa

Partizan – Čukarički 3:1 (1:0)

Strelci: 1:0 – Natho u 19, 2:0 – Vujačić u 49, 3:0 – Rikardo u 52, 3:1 – Kovač u 61. minutu. Stadion Partizana. Gledalaca: 2.000. Sudija: Dejan Trifković. Pomoćnici: Svetozar Živin i Milan Šutulović. Žuti kartoni: Jović (Partizan), Drezgić, Endijae, Šapić (Čukarički).

PARTIZAN: N. Stevanović, Saničanin, Vujačić, Natho (od 77. Jevtović), Menig (od 60. Holender), Rikardo (od 84. Milovanović), Zdjelar, Miljković, Terzić (od 60. Jović), Jojić, Lutovac.

ČUKARIČKI: Mićović, Tošić, M. Stevanović, Rakonjac, Mijailović, Drezgić (od 84. Puškarić), Savić (od 76. Čolić), K. Belić (od 61. Lukić), Šapić, Endijae (od 76. Ergelaš), Kovač (od 84. Kempbel).

Čukarički je poražen i u drugom meču plej-ofa, ovoga puta na gostovanju Partizanu u Humskoj. Za razliku od prethodnog susreta protiv crno-belih, kad su Brđani uspevali da sačuvaju svoju mrežu i da osvoje bod (0:0), Partizan je iskoristio sve greške gostujućeg tima za vredan trijumf, koji ih je ostao u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom – 3:1.

Kao i pre deset dana na Banovom brdu, najviše problema Čukaričkom pravili su Rikardo Gomeš, Kvinsi Menig i Bibars Natho. Upravo je Izraelac u 19. minutu bio začetnik, a potom i realizator akcije koja je njegov tim dovela do vođstva. Izraelac je za trenutak ostao sam posle pasa Terzića, šutirao je sa 12 metara, lopta je na putu ka golu pogodila Drezgića u ruku, pa je Trifković dosudio jedanaesterac. Upravo je Natho bio siguran realizator najstrože kazne, Mićović je bio nemoćan - 1:0.

Loše je Čukarički otvorio drugo poluvreme, već u 49. minutu Partizan je duplirao prednost. Posle ubacivanja sa 30-tak metara iskosa sa leve strane, Tošić je glavom loše zahvatio loptu, a takav poklon je znao da iskoristi protivnički štoper Vujačić, koji je sa tri metra lako pogodio mrežu rivala - 2:0.

Samo tri minuta kasnije, crno-beli su i treći put bili precizni na ovom susretu. Natho je uputio pas ka Rikardu, Drezgić nije stigao tu loptu, ali jeste najbolji strelac Super lige, koji je sa 12 metara bio vrlo precizan, lopta se od stative odbila u Mićovićev gol – 3:0. Počasni pogodak za Brđane postigao je Stefan Kovač, koji je iskoristio grešku Saničanina, sa 14 metara je precizno naciljao i savladao Stevanovića, postavivši konačan rezultat – 3:1.

Komentari (0)

Napiši Komentar