VESTI FK Čukarički

Čukarički ponovo časti, besplatno i protiv Hamarbija, preuzmite svoje ulaznice--

Čukarički ponovo časti, besplatno i protiv Hamarbija, preuzmite svoje ulaznice

 Sjajna atmosfera viđena je na stadionu na Banovom brdu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija u duelu Čukaričkog i azerbejdžanskog Sumgaita.

Zbog strogih zahteva UEFA Brđani će duel trećeg kola kvalifikacija za novouspostavljeno evropsko klupsko takmičenje protiv švedskog Hamarbija (četvrtak, 21 čas), morati da igraju na stadionu Partizana, a Uprava belo-crnih odlučila je da ulaz ponovo bude besplatan.

Za navijače će biti otvorena zapadna tribina Partizanovog stadiona, a besplatne ulaznice će moći da budu preuzete već od sutra. U utorak ulaznice će biti deljene na blagajni stadiona FK Partizan i u Tiket šopu Novi Beograd (TC Novi Merkator, Bulevar umetnosti 4), od 10 do 18 časova.

U sredu će podela ulaznica biti organizovana na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu i na stadionu Partizana, od 10 do 17 časova, a u četvrtak na dan utakmice na stadionu Partizana, od 10 do 21 čas. Jedno lice moći će uz ostavljanje ličnih podataka da preuzme maksimalno četiri ulaznice za meč između Čukaričkog i Hamarbija.

Komentari (0)

Napiši Komentar