VESTI FK Čukarički

Čukarički pobedio FK Dunav 4:1 (3:1) u prvoj pripremnoj utakmici-NikolaPetrić,MarkoDocić,NikolaDrinčić,PetarBojić,SašaJovanović,AsmirKajević,BorisKopitović,PetarJovanović,ĐorđeĐurić-

Čukarički pobedio FK Dunav 4:1 (3:1) u prvoj pripremnoj utakmici

Čukarički je pobedio u prvoj prijateljskoj utakmici FK Dunav sa 4:1 (3:1) golovima Saše Jovanovića u 17. i 27, Obradovića u 39. i Marka Šarića u 65. minutu, a jedini pogodak za ekipu iz Starih Banovaca postigao je Perović u sedmom minutu. Meč je odigran na terenu Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. 

Trener Pavle Delibašić rekao je da su fudbaleri Čukaričkog odigrali baš kako treba u ovom periodu priprema. „Protivnik je poveo na samom početku posle naše greške, ali sve ukupno momci su odigrali baš kako treba u ovom periodu priprema kad su im teške noge. Imali su i jutros jak trening“. 

Dodao je da je teren idealan za igru, ali da je bilo jako vruće. „Mogli smo da damo još golova da je bila veća koncentracija u završnici. Sutra ujutru trening oporavka, a od petka opet dupli treninzi“. Delibašić uz potpredsednika Čukaričkog Nenada Mirosavljevića vodi ekipu u odsustvu šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića. 

Sastavi: 

Čukarički, prvo poluvreme: Petrić, Bašanović, Petar Jovanović, Đurić, Kopitović, Obradović, Bojić, Docić, Saša Jovanovic, Drinčić i Kajević. 

Drugo poluvreme: Petrić, Bašanović, Radić, Šapić, Crnomarković, Ivan Jovanović, Milojević, Mehmedović, Petar Jovanović, Šarić i Mandić. 

 

Dunav prvo poluvreme: Matinović, Runjajić, Mirčezić, Nemanja Mirosavljević, Kačar, Petrić, Rašić, Vuković, Milanović, Vujošević, Perović. 

Drugo poluvreme: Trifunović, M. Mirosavljević, Subašić, Javorac, Todorović, Došljak, Šavija, Despotović, Mitrović, Stojadinović, Lalić, a igrao je i Vidaković. 

Sledeći kontrolni susret naša ekipa imaće sa Bačkom u subotu 24. juna u Banovcima, a 28. juna sa ruskim drugoligašem Krila Sovjetov u Pazovi.

Komentari (0)

Napiši Komentar