VESTI FK Čukarički

Čukarički osvojio bod u Surdulici, Brđani dva puta pogađali prečku--

Čukarički osvojio bod u Surdulici, Brđani dva puta pogađali prečku

Radnik – Čukarički 0:0

Gradski stadion u Surdulici. Gledalaca: 400. Sudija: Novak Simović. Pomoćnici: Nikola Đorović i Miloš Simović. Žuti kartoni: Đorđević (Radnik), Stevanović, Lukić, Kovač, Ndiaje (Čukarički). Crveni karton: Jovan Lukić (Čukarički) u 70. minutu.

RADNIK: Ranđelović, Đorđević, Radmanovac, Jokić, Stojanović, Medić, Lukić (od 58. Milovanović), Mitošević, Babić (od 81. Janjić), Dimitrov (od 58. Subotić), Duronjić.

ČUKARIČKI: Petrović, Stevanović, Šapić, Tanasijević, Tošić, Kovač, Mijailović, Ndiaje, Lukić, Savić (od 81. Kembpel), Rakonjac (od 69. Spasojević).

Čukarički je posle tri vezane pobede odigrao nerešeno, u Surdulici je protiv Radnika osvojio bod. Bili su Brđani bolji rival, dva puta su pogađali prečku rivala, činili su to Endijae i Stevanović, ali su domaći i uz dosta sreće, na kraju i sa igračem više (isključen Jovan Lukić), uspeli da ostanu neporaženi – 0:0.

Prvu priliku imali su belo-crni, Mitošević je pogrešio na sredini terena, Brđani su brzo došli do kaznenog prostora Radnika, Endiaje je šutirao i pogodio prečku. U finišu prvog poluvremena Radnik je stvorio dve šanse, najpre u 41. minutu kad je Đorđević ušao u šesnaesterac i šutirao u okvir gola, ali je Petrović sa lako otklonio opasnost.

Potom i četiri minuta kasnije, Viktor Lukić je na dvadesetak metara natrčao na loptu i šutirao, ali pored leve stative. Čukarički je prvi ozbiljne zapripretio u nastavku, u 60. minutu. Endijae je šutirao, ali preslabo za Ranđelovića. Osam minuta kasnije Stevanović je šutirao sa 20 metara, i on je pogodio prečku. Dva minuta kasnije Brđani su ostali sa igračem manje, kad je Jovan Lukić dobio drugi žuti karton.

I sa igračem manje Čukarički je diktirao ritam, ali je morao sve više da misli i o svom golu. Brđani su ipak stigli do prilike da odnesu ceo plen, ali je Kempbelov udarac iz neposredne blizine ukrotio golman Surduličana.

Komentari (0)

Napiši Komentar