VESTI FK Čukarički

Čukarički osvojio bod protiv Vojvodine u Novom Sadu--

Čukarički osvojio bod protiv Vojvodine u Novom Sadu

Vojvodina – Čukarički 0:0

Stadion: „Karađorđe“. Gledalaca: 2.000. Sudija: Novak Simović. Pomoćnici: Dejan Petrović i Svetlana Bilić. Žuti kartoni: Veličković, Kopitović, Đorđević, Luković (Čukarički).

VOJVODINA: Rockov, Devetak, Saničanin, Đurić, Matić (od 46. Kone), Graovac, Milojević, Đuričin (od 62. Gojkov), Srećković (od 73. Srečković), Mitošević, Veselinović.

ČUKARIČKI: N. Stevanović, Veličković, Kopitović, Šapić, Kamenović, Docić, Đorđević, Ovusu (od 73. Luković), Stojanović (od 56. Birmančević), Kajević, Mudrinski (od 77. Tedić).

I na drugom vezanom gostovanju Čukarički je odigrao nerešeno, protiv Vojvodine u Novom Sadu – 0:0. Na taj način Brđani su produžili seriju nepobedivosti na pet mečeva, pred pauzu u Super ligi zbog obaveza reprezentacije Srbije. Prvi pokušaj na meču imao je Čukarički, Ovusu je šutirao sa 25 metara, Rockov je uz malo poteškoća ukrotio taj udarac.

Uzvratio je na sličan način Mitošević tri minuta kasnije, ali je bio neprecizan. U 13. minutu je i Đorđević natrčao na jednu odbijenu loptu, te je šutirao sa 30 metara, ali preko gola Novosađana. Idealnu priliku imao je Đuričin u 20. minutu, umakao je odbrani Čukaričkog, izašao sam ispred Nemanje Stevanovića, ali je golman belo-crnih maestralno intervenisao. Do poluvremena se uglavnom igralo između dva šesnaesterca, bez izglednijih prilika.

U nastavku prvu priliku je imao Birmančević, u 60. minutu, posle solo akcije, „promešao“ je odbranu Novosađana u njihovom šesnaestercu i potom šutirao, ali pravo u Rockova. Potom su Novosađani zapretili u dva navrata, najpre u 65. minutu kad je Đurić okušao udarac sa 25 metara, bio je neprecizan, potom i četiri minuta kasnije Milojević, iz izgledne pozicije šutirao je visoko preko gola Stevanovića.

U 71. minutu je iz velike udaljenosti, sa 25 metara šutiroa i Ovusu, ali je i on bio neprecizan. Šest minuta kasnije u mnogo boljoj poziciji bio je Kajević, ali je crnogorski reprezentativac sa 18 metara šutirao pravo u golmana Vojvodine. Ispostavilo se da je to bilo i poslednje uzbuđenje na meču u Novom Sadu.

Komentari (0)

Napiši Komentar