VESTI FK Čukarički

Čukarički od srede na mini pripremama na Zlatiboru--

Čukarički od srede na mini pripremama na Zlatiboru

Čukarički od srede boravi na mini pripremama na Zlatiboru. Ekipa je smeštena u hotelu “Palisad”, a trenira na obližnjem vrlo dobrom terenu, do kojeg je igračima potrebno nekoliko minuta hoda. S obzirom na to da Brđani imaju veliki broj reprezentativaca u mlađim kategorijama, na srpsku planinsku lepoticu otputovalo je 23 igrača, prvom timu priključeno je i šest omladinaca.

Golmanu Mateji Mirkoviću ovo su druge pripreme, bio je sa ekipom na Bledu. “Debitanti” su Marko Arsović, Mihailo Madžarević, Strahinja Borisavljević, Aleksa Koloni i Lazar Stojanović. Zbog obaveza u mladoj reprezentaciji Srbije sa ekipom nisu Viktor Rogan, Uroš Drezgić, Nikola Petković, Uroš Miladinović i Vladimir Lučić. U omladinskoj reprezentaciji Srbije su Bojan Kovačević i Mihajlo Spasojević.

Stručni štab je želeo da ekipa bude na okupu, a posebnu pažnju obratili su na rekovalescente, Aleksu Jankovića, Stefana Kovača i Luku Adžića, kao i novopridošlicu iz belgijskog Kortrajka, Sambua Sisoka. Ekipa će u subotu od 11 časova igrati i prijateljsku utakmicu, rival će biti crnogorski Arsenal iz Tivta. Prvotimci Čukaričkog će potom dobiti slobodno do utorka, kad nastavljaju sa pripremama za nastavak sezone i duel sa niškim Radničkim.

Komentari (0)

Napiši Komentar