VESTI FK Čukarički

Čukarički nastavio sa treninzima, prvom timu priključeno devet omladinaca-AleksaKoloni,VeljkoRadosavljević,VojinSerafimović,MihajloMadžarević,LazarStojanović,LazarVrekić,VukDragović-

Čukarički nastavio sa treninzima, prvom timu priključeno devet omladinaca

Posle tri dana pauze, Čukarički je na stadionu na Banovom brdu nastavio sa treninzima. Zbog obaveza sa nacionalnim timom stručni štab Brđana trenutno ne može da računa na mlade reprezentativce Viktora Rogana, Uroša Drezgića, Igora Miladinovića i Vladimira Lučića, kao i omladinske reprezentativce Bojana Kovačevića, Uroša Miladinovića i Mihajla Spasojevića. Sa seniorskom selekcijom Crne Gore je analitičar Nenad Stanković.

Zbog toga je šef struke Dušan Kerkez sa svojim pomoćnicima odlučio da u ovom periodu treninzima prvog tima priključi čak devetoricu momaka iz omladinskog pogona. Na prvom treningu posle kratke pauze uz prvotimce bili su Vuk Dragović, Aleksa Koloni, Lazar Vrekić, Veljko Radosavljević, Matija Stojanović, Mihajlo Madžarević, Veljko Mirosavić, Vojin Serafimović i Lazar Stojanović.

U međuvremenu, iz Zajednice Super lige stigli su termini naredna dva meča. Čukarički će najpre u goste niškom Radničkom, meč na Čairu biće odigran u nedelju, 2. aprila od 18 časova. Potom, u okviru 29. runde Super lige belo-crni će gostovati Javoru u Ivanjici, taj duel je na programu u četvrtak, 6. aprila od 18 časova.

Komentari (0)

Napiši Komentar