VESTI FK Čukarički

Čukarički na gostovanju Dinamu u Surdulici osvojio bod--

Čukarički na gostovanju Dinamu u Surdulici osvojio bod

Dinamo (Vranje) – Čukarički 0:0

Gradski stadion u Surdulici. Gledalaca: 800. Sudija: Ilija Brdar. Pomoćnici: Dejan Potočan i Goran Beljin. Žuti kartoni: Ni. Stevanović, Mitrović (Dinamo), Mi. Stevanović (Čukarički).

DINAMO: Lakić, Ilič, Pavišić, Ml. Stevanović, Ni. Stevanović, Jovanović, Onimisi, Ožegović, Dimitrov, Popović (od 56. Mitrović), Ratković (od 74. Macukas).

ČUKARIČKI: Ne. Stevanović, Mi. Stevanović, Šapić, Kopitović, Kamenović, Docić, Kovač, Kajević (od 90+2. Vidosavljević), Luković (od 79. Birmančević), Stojanović, Tedić.

Čukarički je na gostovanju Dinamu u Surdulici osvojio bod, te je produžio seriju mečeva bez poraza na četiri. Prethodno su belo-crni slavili pobede protiv Voždovca, Spartaka i Napretka, te su se sada sa remijem učvrstili na četvrtoj poziciji, sa deset bodova više u odnosu na Mladost. Imao je velikih kadrovskih problema pred meč u Surdulici trener Čukaričkog Simo Krunić, s obzirom da zbog suspenzija pravo nastupa nisu imali Mudrinski i Đorđević, a zbog povreda su izostali Bogosavac, Puškarić i Ovusu. Dakle, čak petorica momaka koji su ove sezone bili starteri.

U takvoj situaciji za prvi tim je debitovao Dimitrije Kamenović, koji je igrao od početka meča, dok su na klupi bili omladinci Marko Rakonjac i Nikola Terzić. Na teškom terenu meč je bio izuzetno naporan i žargonski rečeno tvrd, sa malo prilika na obe strane. Na kraju, mreže su mirovale, te su oba tima osvojila po bod. U narednom kolu Čukarički će na još jedno gostovanje, ovoga puta Vojvodini u Novom Sadu.

Komentari (0)

Napiši Komentar