VESTI FK Čukarički

ČUKARIČKI - JAVOR 0:0-NemanjaMilojević,NenadAdamović-

ČUKARIČKI - JAVOR 0:0

Čukarički i Javor odigrali su bez golova na Banovom brdu u 13. kolu Superlige Srbije.

"Brđani" su na samom startu meča posle samo nekoliko sekundi igre imali sjajnu priliku da povedu. Nemanja Milojević je na ivici šesnaesterca oduzeo loptu Marku Kolakoviću i izašao sam ispred Đogatovića, ali je njihov golman uhvatio tu loptu.

U nastavku prvog dela igre naš tim imao je potpunu inicijtivu, dok je Javor uglavnom svoje prilike čekao iz kontranapada. Pokušavao je tim Nenada Lalatovića da probije odbranu Javora, ali u tome nije uspeo tokom prvih 45 minuta igre. Asmir Kajević je u sudijskoj nadoknadi vremena sa oko 16 snažno šutirao, ali je Đogatović paradom odbranio njegov pokušaj.

Početkom drugog dela igre, odnosno u 50. minutu Boris Kopitović se posle kornera sa leve strane našao u dobroj prilici, ali je Đogatović još jednom dobro intervenisao. Čukarički je imao potpunu inicijativu u nastavku sureta, ali nije uspeo  ozbiljnije da ugrozi gol Đogatovića. Za ekipu Čukaričkog na današnjoj utskmici debitovao je Nenad Adamović.

Čukarički: Kirovski, Radić, Drinčić, Kajević, Kopitović, Mićin, Ovusu (od 68. Tedić), Milojević (od 55. Docić), Puškarić, Bogosavac, Adamović (od 68. S. Jovanović).

Javor: Đogatović, Ristovski, Kovačević, Eliomar, Krnić (od 72. Ilić), Ostin, Kolaković, Tripković (od 26. Obadović), Terzić, Mitošević, Cvetković (od 78. Milanović).

Čukarički je sedmi na tabeli sa 21 bodom, a u sledećem 14. kolu domaćeg prvenstva gostuje Spartaku iz Subotice 21. oktobra od 15 časova.

Komentari (0)

Napiši Komentar