VESTI FK Čukarički

Čukarički ima svog Nemanju Vidića, Vasilije Bakić ide stopama idola-VasilijeBakić-

Čukarički ima svog Nemanju Vidića, Vasilije Bakić ide stopama idola

Na pripremama Čukaričkog na Kipru uz prvi tim su i omladinci. Ovoga puta priliku da zaigra za prvi tim dobio je i mladi štoper Vasilije Bakić, koji je protiv ruskog Tjumena bio na terenu u drugih 45 minuta. Samo dan kasnije, igrao je za omladince, u duelu protiv B tima poljskog Gornjika.

- Poljaci su fizički dosta jači od nas, stariji su i iskusniji. Borili smo se koliko smo mogli. Iz dve kontre i prekida su nam dali golove. Mogli smo i mi da povedemo pre toga, ali nesrećnim spletom okolnosti smo izgubili. Ovo je lepo iskustvo za nas – rekao je Bakić, koji se potom osvrnuo na duel za prvi tim Čukaričkog, protiv Tjumena:

- Potrudio sam se da odigram najbolje moguće, i protiv Sinđelića dok smo još bili u Beogradu, i protiv Gornjika. Lepo sam se uklopio u prvi tim, video da je fenomenalna atmosfera. Namestilo se da iz omladinskog tima ovoga puta ja dobijem šansu, Đurić nije tu, jednostavno se tako poklopilo.

Ko ti je najviše pomogao da se uklopiš u prvi tim?

- Puškarić i Kopitović, Bogosavac takođe. Uostalom, svi su pomogli, svi su bili pozitivni.

U prvom delu sezone Bakić je bio među standardnim članovima omladinskog tima Čukaričkog, koji je jesenji deo šampionata završio na drugoj poziciji, sa istim brojem bodova kao lider Vojvodina.

- Igrali smo vrlo dobro tokom prvog dela sezone, usledio je mali pad na kraju jesenjem dela, tako da smo podelili prvo mesto sa Vojdodinom. Očekujem da ćemo biti još bolji u nastavku, cilj je da budemo prvaci. Pored Novosađana, koji su nam najozbiljniji kandidat za titulu, ne smemo da zaboravimo ni Partizan i Crvenu zvezdu, kao ni Brodarac.

Momak koji je rođen u Beogradu, u Čukarički je došao iz BSK Borče, a na pitanje ima li idola, kao iz topa je odgovorio:

- Nemanja Vidić!

I zaista, ovaj momak stasom i igrama, od priprema na Kipru i frizurom, podseća na nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde i Mančester junajteda.

Komentari (0)

Napiši Komentar