VESTI FK Čukarički

Čukarički i „efbet“ potpisali ugovor o saradnji--

Čukarički i „efbet“ potpisali ugovor o saradnji

Fudbalski klub Čukarički je potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom „efbet“. Saradnja je dogovorena na obostrano zadovoljstvo, a tehnički direktor Goran Grkinić je potom istakao:

- Kompanija „efbet“ je prepoznala sve što radimo u Čukaričkom, našu želju da u isto vreme promovišemo mlade igrače i da pravimo vrhunske rezultate. I u tekućoj sezoni ćemo imati visoke ciljeve, a podrška novog sponzora biće nam od velike koristi. Čukarički je godinama unazad u vrhu srpskog fudbala i postao je prepoznatvilj brend i zbog toga smo i odabrali kompaniju „efbet“, sa željom da dalje zajedno napredujemo u Srbiji, ali i van granica naše zemlje. Kompanija „efbet“ je sponzor klubova kao što su Real Madrid i Ludogorec, čast je biti u takvom društvu.

Dragan Kalušević, menadžer za razvoj kompanije „efbet“ takođe je bio prilično zadovoljan ugovorenom saradnjom.

- Sa prijateljima iz Čukaričkog brzo i lako smo napravili saradnju i odredili zajedničke ciljeve, jer nas pre svega ujedinjuje ljubav prema fudbalu. Veliko nam je zadovoljstvo što smo otpočeli saradnju sa klubom koji svojom organizacijom i profesionalnim odnosom podiže standard u srpskom fudbalu. Rezultate koje fudbalski klub Čukarički ostvaruje svakako su najbolji dokaz za to. Nadamo se da će im naša podrška olakšati put do željenih ciljeva.

Komentari (0)

Napiši Komentar