VESTI FK Čukarički

Čukarički ekipa sa najjačim mentalitetom tokom jeseni--SimoKrunic

Čukarički ekipa sa najjačim mentalitetom tokom jeseni

Remonirani fudbalski sajt „Transfermarket“ napravio je specijalizovane tabele u nekoliko kategorija. Po jednoj, Čukarički je tokom jeseni bio bez premca među klubovima Super lige Srbije.

Naime, Brđani su najbolja ekipa po broju osvojenih poena u mečevima u kojima su bili u zaostatku u odnosu na rivala. Na taj način, ekipa Sime Krunića osvojila je čak 11 bodova, a u zaostatku je bila na devet susreta.

Od tih devet puta, Čukarički je uspeo da ostvari tri pobede, dva puta je stizao do remija, a četiri puta je bio poražen. Najpre se to dogodilo u osmom kolu, na gostovanju Voždovcu. Domaćin je na poluvremenu vodio sa 1:0 pogotkom Lukovića iz jedanaesterca, a u nastavku su preokret doneli Miroslav Bogosavac u 59, Boris Kopitović u 73. i Marko Docić iz jedanaesterca u 82. minutu.

Zatim, u desetom kolu, na gostovanju u Kruševcu. Napredak je poveo pogotkom Boranijaševića u 45+1. minutu, a bod Čukaričkom je doneo Boris Kopitović u 77. minutu. U 14. rundi šampionata, na Banovom brdu, Partizan je protiv Čukričkog vodio od četvrtog minuta golom Enakea, a izjednačenje i bod domaćinu doneo je Ognjen Mudrinski u 82. minutu.

Meč sa najviše golova Čukarički je odigrao u Lučanima, gde je slavio sa 4:3. U tom duelu Brđani su vodili sa 2:0, golovima Ognjena Mudrinskog i Samuela Ovusua, ali je Mladost pogocima Jovanovića, Tumbasevića i Odoite preokrenula na 3:2. Taj zaostatak je Čukarički stigao i prestigao, golovima Ognjena Mudrinskog u 75. i Luke Stojanovića u 81. minutu.

U 17. kolu Čukarički je na Banovom brdu slavio protiv Rada, i pored vođstva gostiju, golom Lutovca u osmom minutu. Sva tri boda Brđanima doneli su Samuel Ovusu u 76. i Asmir Kajević u 89. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar