VESTI FK Čukarički

ČUKARIČKI - BORAC 2:0 (0:0)-MarkoDocić,OgnjenMudrinski-

ČUKARIČKI - BORAC 2:0 (0:0)

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na Banovom brdu Borac iz Čačka sa 2:0 u 11. kolu Super lige Srbije. Strelci za naš tim bili su Ognjen Mudrinski u 57. i Marko Docić u 68. minutu. 

Čukarički posle ove pobede ima 19 bodova i nalazi se na deobi šestog mesta sa Spartakom, a u sledećem kolu gostuje Partizanu. 

Ofanzivno je ekipa Nenada Lalatovića počela utskmicu, već u uvodnim minutima stvorila je nekoliko dobrih prilika, ali je Mišić u tim trenucima ostao nesavladan. 

U 20. minutu Čukarički je stvorio prvu pravu priliku, ali je golman Borca Saša Mišić u situaciji jedan na jedan odbranio šut Petra Mićina nakon dubinske lopte Asmira Kajevića. Naš tim u 30. minutu imao je još jednu dobru priliku posle kornera sa leve strane, ali je Boris Kopitović na dva metra od gola loše zahvatio loptu glavom i prosledio je malo pored gola. 

U prvom poluvremenu vredan pomena je i šut Drinčića iz slobodnog udarca sa oko 30 metara levo iskosa, ali je lopta otišla malo pored gola. 

Čukarički je nastavio s ofanzivnom igrom i u drugom poluvremenu, a to je donelo rezultat u 57. minutu. Drinčić je centrirao sa desne strane, medjutim, pravo u golmana Mišića, ali je njemu lopta ispala, došla do Mudrinskog koji ju je prosledio u gol. 

Borac je u 62. minutu umalo došao do izjednačenja, ali je Filip Knežević udarcem sa oko 20 metara pogodio stativu. 

Šest minuta kasnije Čukarički je duplirao prednost posle sjajne akcije celog tima. Milojević je na levom boku proigrao Bogosavca, a ovaj je na drugoj stativi pronašao Mudrinskog koji je spustio loptu Dociću na penal, odakle je vezista našeg tima iz prve šutirao i zatresao mrežu Čačana. 

Imali su "brdjani" u nastavku kontrolu nad utakmicom i još nekoliko dobrih pokušaja, ali nisu uspeli da dodju do još nekog gola. 

U poslednjig desetak minuta za naš tim debitovao je 16-godišnji Milutin Vidosavljević. 

Čukarički: Kirovski, Radić, Mudrinski (57. minut), Drinčić, Kajević (od 62. Docić - 68. minut) Kopitović, Mićin, Ovusu (od 77. Vidosavljević), Milojević, Puškarić, Bogosavac. 

Borac: Mišić, Marković, Kostić (od 27. Ignjatijević), Dupovac, Otašević, Čađenović (od 78. Hacija), Zocević, Jovanović, Knežević, Stamenić (od 51. Sajčić), Lima Kruz. 

Komentari (0)

Napiši Komentar