VESTI FK Čukarički

Čukarički bolji od Kolubare u prijateljskom meču, pogodio i novajlija Ortiz--

Čukarički bolji od Kolubare u prijateljskom meču, pogodio i novajlija Ortiz

Čukarički – Kolubara 3:2 (1:0)

Strelci: 1:0 – Krstić autogol u 15, 2:0 – Mićin u 59. iz jedanaesterca, 3:0 – Ortiz u 62, 3:1 – Milovanović u 75, 3:2 – Jovanić u 83. minutu. Teren: FSS na Adi Ciganliji. Gledalaca: 30. Sudija: Jovan Šegrt.

ČUKARIČKI: Belić, Veličković, Puškarić, Radojičić, Đorđević, Lukić, Grgić, Mićin, Eze, Ortiz, Savić. Igrali su još: Ignjatović, Nikolić, Đukić, Fratrović.

KOLUBARA: Kovačević, Terzić, Krstić, Bošnjak, Antonijević, Milovanović, Roganović, Lazić, Vujasin, Simić, Jovanić.

Čukarički je bio bolji od Kolubare u prijateljskom meču odigranom na Adi Ciganliji. Imali su Brđani inicijativu od starta meča, a već prvu ozbiljnu priliku pretvorili su u vođstvo. U 15. Minutu Eze je prošao po levoj strani, potom i centrirao ka Ortizu, golman Lazarevčana je lošije intervenisao, lopta je pogodila Krstića i odsela je u njegovoj mreži – 1:0.

Do kraja poluvremena Kolubara je zapretila preko Roganovića u 38. minutu, ali je sa 18 metara šutirao preko gola Belića. Pred kraj poluvremena odlična akcija preko Mićina, koji je prošao po desnoj strani, uputio je povratni pas ka Lukiću, koji je precizno poslao loptu ka mreži, ali je na gol-liniji u poslednjem trenutku intervenisao Roganović.

Mnogo više sadržaja, pa i golova bilo je u nastavku. Prvi su zapretili Lazarevčani, posle samo dva minuta igre u drugom poluvremenu Jovanić je posle lepe kombinacije njegovog tima šutirao iz idealne pozicije, sa devet metara, ali je bio neprecizan. Uzvratio je na ovom meču raspoloženi Mićin, udarcem sa 20 metara, ali je golman Kolubare bio oprezan.

U 59. minutu Savić je iznudio jedanaesterac, a precizan izvođač najstrože kazne bio je Mićin, koji je šutirao neodbranjivo u levu stranu golmana Kolubare – 2:0. Tri minuta kasnije još jedan odličan napad Čukaričkog, ovoga puta po desnoj strani, posle centaršuta na pravom mestu bio je Ortiz, koji je doneo svom timu tri gola viška – 3:0.

Mogao je Kolumbijac do još jednog pogotka, ali je u 67. minutu promašio sa ivice šesnaesterca, dobio je samo burne aplauze sa klupe Brđana. U finišu susreta belo-crni su dodatno podmladili tim, što je iskusni tim iz Lazarevca znao da iskoristi. Zapretio je najpre Milovanović iz slobodnog udarca sa 18 metara, ali je Belić krajnjim naporom uspeo da interveniše.

Ipak, isti igrač je savladao golmana Čukaričkog preciznim udarcem sa 15 metara u 75. minutu, a poraz je dodatno ublažio Jovanić, osam minuta kasnije. Bilo je to i poslednje uzbuđenje na ovom vrlo zanimljivom susretu.

Komentari (0)

Napiši Komentar