VESTI FK Čukarički

Besplatno na evropski duel protiv Sumgaita, blagajne otvorene u utorak i sredu--

Besplatno na evropski duel protiv Sumgaita, blagajne otvorene u utorak i sredu

Publika se vratila na stadione u Srbiji, sipmatizeri Čukaričkog uživali su u pobedi i preokretu svog tima na startu Super lige protiv Voždovca (2:1). Belo-crni će na velikom ispitu biti i u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija (sreda, 21. jul u 20 časova), kad na Banovo brdo stiže azerbejdžanski Sumgait.

Uprava Čukaričkog odlučila je da ulaz na stadion na Banovom brdu bude besplatan na istočnu tribinu i za start u Evropi! Ulaznice možete da preuzmete na blagajni stadiona na Banovom brdu u utorak od 10 do 17 časova, kao i na dan utakmice, u sredu, od 12 časova pa do početka utakmice. Ulaznice je moguće preuzeti uz identifikacioni dokument, a jedna osoba može da podigne najviše četiri karte za meč protiv Sumgaita.

Čukarički će protiv azerbejdžanskog predstavnika imati priliku da ispiše novu stranicu istorije kluba i da se po prvi put plasira u treće kolo kvalifikacija jednog od evropskih kupova. Prethodno su Brđani četiri puta nastupali u kvalifikacijama za Ligu Evrope, sva četiri puta zaustavljani su u drugom kolu. Čukarički će biti prva srpska ekipa koja će odigrati meč u novouspostavljenom takmičenju pod okriljem UEFA, Ligi konferencija.

Komentari (0)

Napiši Komentar