VESTI FK Čukarički

Banovo brdo ponovo rasadnik talenata, u ovoj godini već 14 reprezentativaca!--

Banovo brdo ponovo rasadnik talenata, u ovoj godini već 14 reprezentativaca!

Čukarički potvrdu sjajnog rada u Omladinskoj školi nema samo u rezultatima mlađih kategorija, već i u broju reprezentativaca i uošte broju i ulozi mladih („bonus“) igrača u prvom timu. Zbog situacije sa korona virusom nisu sve mlađe reprezentativne selekcije u pogonu, pa nije bilo poziva za momke do 15 godina (pioniri) i mlađe omladince (do 18 godina).

Od početka ove godine, čak 14 igrača belo-crnih bilo je u različitim reprezentativnim kategorijama. Pozive za selekciju mlađih kadeta (do 16 godina), dobili su Vojin Serafimović, Siniša Popović i Mihailo Madžarević. U kadetskoj selekciji (do 17 godina) zaigrali su Lazar Kaličanin, Bojan Kovačević i Mihajlo Spasojević.

Najbrojniji su Brđani bili u selekciji omladinaca (do 19 godina), bilo ih je čak petorica: Viktor Rogan, Uroš Drezgić, Aleksandar Kadijević, Jovan Lukić i Mitar Ergelaš. Lukić je u međuvremenu dobio i poziv za nastup u mladoj reprezentaciji Srbije (do 21 godine), uz njega tu su još Dimitrije Kamenović i Milutin Vidosavljević. I na kraju, mladi reprezentativac Crne Gore je i ovaj put Marko Rakonjac.

Komentari (0)

Napiši Komentar