VESTI FK Čukarički

Asmir Kajević: Za nas je veoma značajno što smo dobro odigrali protiv Partizana-AsmirKajević-

Asmir Kajević: Za nas je veoma značajno što smo dobro odigrali protiv Partizana

Čukarički posle dvonedeljne pauze nastavlja domaće prvenstvo u subotu 14. oktobra kada će od 17 časova dočekati ekipu Javora. Posle 12 odigranih kola ekipa sa Banovog brda je na sedmom mestu na tabeli sa 20 bodova. Vezista Asmir Kajević, četrnestica Čukaričkog, kaže da ostaje žal za izgubljenim bodovima na nekim utakmicama na kojima je njegova ekipa bila favorit na papiru, ali da moraju biti zadovoljni sa poslednjih sedam mečeva u kojima je upisano pet pobeda i remi protiv Partizana u gostima. 

"Za nas je veoma značajno što smo na visokom nivou odigrali poslednje kolo protiv Partizana koji ima kvalitetnu ekipu i igra Ligu Evrope. Nedostajaće nam Mudrinski, koji je povređen u toj utakmici, ali šta je tu je. Bili smo na kratkim pripremama tokom pauze i radili baš na uigravanju, pa se nadam da će se pokazati uspešnim već protiv Javora u nastavku prvenstva. 

Svakodnevno treniramo, odlična je atmosfera, svi smo mitivisani i radimo na tome da nastavimo sa dobrim partijama kako protiv Javora, tako i protiv Spartaka i Voždovca, koji su nam direktni konkurenti u borbi za Evropu", rekao je Kajević za sajt kluba. 

Upitan o propuštenoj šansi na pet metara od gola Partizana, o kojoj je posle utakmice govorio i šef stručnog štaba Nenad Lalatović, naš okretni vezista kaže da je jednostavno pogrešno procenio tu situaciju. "Imao sam odličnu priliku, bio blizu gola i hteo što je jače moguće da udarim loptu, a možda je trebalo samo da je usmerim i bio bi pogodak. Utakmica bi krenula u drugom smeru.. Šta da kažem - idemo dalje, osvojen bod nam mnogo znači". 

Kajevića smo inače zatekli u klupskoj teretani gde, kako kaže, praktikuje početkom svake sedmice da vežba dodatno na snazi pored treninga sa ekipom. "Zadovoljan sam svojom igrom u polju, ali mi fali gol da je krunišem. Ne znam jel u pitanju koncentracija, a nadam se da će da krene i realizacija jer ulazim šanse". 

Dvadesetsedmogodišnji fudbaler je rekao i da njegovu ekipu u narednom ciklusu odnosno u narednih 15 dana očekuju četiri teške utakmice. "Videćemo gde ćemo ostvariti povoljan rezultat. U prvenstvu nas čekaju ni malo laki protivnici - Javor, Spartak i Voždovac, a igraćemo i osminu finala Kupa Srbije. Imali smo odlične uslove za rad u Stanišićima, mnogo radili baš na uigravanju, u Beogradu svakodnevno treniramo i nadam se već u subotu da ćemo osvojiti nove bodove." 

Ekipa je tokom reprezentativne pauze boravila prošle sedmice četiri dana u Etno selu Stanišići u Bijeljini u Republici Srpskoj (BiH). Po povratku, u subotu 7. oktobra, odigrali su prijateljsku utakmicu u kojoj su pobedili Rad sa 3:0, a već za tri dana dočekuju Javor na Banovom brdu u 13. kolu Superlige Srbije. 

Komentari (0)

Napiši Komentar