VESTI FK Čukarički

Asmir Kajević najbolji igrač 13. kola Super lige Srbije-AsmirKajević-

Asmir Kajević najbolji igrač 13. kola Super lige Srbije

Najbolji igrač 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru redakcije zvaničnog sajta takmičenja je Asmir Kajević, strelac dva pogotka u ubedljivoj pobedi Čukaričkog nad ekipom Novog Pazara na Banovom brdu.

Najubedljiviju pobedu u minuloj rundi ostvarila je ekipa Dušana Đorđevića, koja je sigurnom igrom u duelu sa gostima iz Novog Pazara stigla do važnih bodova u borbi za vrh tabele. Brđani su bili izuzetno raspoloženi za igru, slavili su sa 4:0, a ključna figura bio je iskusni Asmir Kajević.

Ofanzivni vezista je odličnom partijom dokazao da je istinski lider ekipe u odsustvu povređenog Marka Docića, a sa dva pogotka u ključnim trenucima utakmice osigurao je trijumf svog tima i obezbedio mirniju završnicu utakmice.

“Sjajne partije na ovom meču pružili su i njegovi saigrači Veljko Birmančević (strelac i asistent) i Nikola Ćirković (dvostruki asistent), što je izbor redakcije za najboljeg aktera ove runde takmičenja učinilo mnogo težim. Presudile su nijanse da to bude baš Asmi Kajević, pre svega zbog kontinuiteta sjajnih igara i zrelosti koju je pokazao u igri”, navodi se u tekstu na sajtu Super lige.

Komentari (0)

Napiši Komentar