VESTI FK Čukarički

Arsović i Mitrović potpisali profesionalne ugovore sa Čukaričkim-MarkoArsović,StefanMitrović-

Arsović i Mitrović potpisali profesionalne ugovore sa Čukaričkim

Čukarički je potpisao profesionalne ugovore sa dvojicom momaka iz omladinskog pogona, Markom Arsovićem i Stefanom Mitrovićem. Obojica su stavili paraf na trogodišnje ugovore sa klubom sa Banovog brda, koji ih je na taj način nagradio za odličan rad i sjajne partije u mlađim selekcijama kluba sa Banovog brda.

Arsović, koji nastupa na poziciji krilnog napadača, rođen je 27. februara 2005. godine. U Čukaričkom je od 2018, a još prošle sezone debitovao je za omladinsku selekciju belo-crnih. Ove sezone je standardni član tima kojeg sa klupe predvodi Pavle Delibašić, odigrao je svih 17 utakmica za omladince Čukaričkog, postigao je osam golova. Arsović je nastupao i za mlađe selekcije reprezentacije Srbije, poslednji put pre mesec dana u selekciji mlađih omladinaca.

- Presrećan sam, iako nisam u Čukaričkom od početka karijere, kao da mi je ovo prvi klub. Jednostavno, ovo je moja druga kuća. Drago mi je da u klubu veruju u mene, želim da opravdam poverenje i da radom na treninzima i dobrim partijama na utakmicama omladinaca što pre dobijem šansu i u prvom timu, gde bih voleo da ostavim dublji trag – kazao je Arsović po potpisivanju ugovora.

Mitrović, koji nastupa na poziciji veznog igrača, rođen je 28. aprila 2006. godine. I on je u Čukaričkom od 2017. godine, a trenutno sa velikim uspehom nastupa za kadetsku selekciju Brđana, pod komandom trenera Lazara Popovića. Mitrović je nastupao u 16 od 17 mečeva kadeta, postigao je sedam golova. Sa svojom selekcijom je stigao do titule “jesenjeg” prvaka Srbije. I Mitrović je nastupao za mlađe reprezentativne kategorije Srbije.

- Najpre bih želeo da se zahvalim trenerima i saigračima, bez njih se ništa od ovoga ne bi ostvarilo. Na meni je da sad još više i bolje radim, uz želju da uskoro debitujem i u prvom timu. Ovde sam već više od pet godina, Čukarički je moj klub – kazao je Mitrović.

Komentari (0)

Napiši Komentar