VESTI FK Čukarički

Andrej Subotić potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim-AndrejSubotić-

Andrej Subotić potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim

Čukarički je vrlo aktivan od početka godine u osvežavanju kadra Omladisnke škole. Pre nekoliko dana belo-crni su angažovali trojicu talentovanih momaka iz Partizana, rođenih 2005. godine, Matiju Stojanovića, Veljka Mirosavića i Janka Rakonjca, potom i Luku Đorđevića iz Crvene zvezde (2006. godište).

Prethodno su profesionalne ugovore potpisala dva momka rođena 2007. godine, Mateja Prokopijević i Mihajlo Cvetković. Danas je paraf na prvi profesionalni ugovor stavio i Andrej Subotić, momak rođen 2006. godine.

- Andrej je jedan od najtalentovanijih momaka u svojoj generaciji. Čukarički ga je dugo pratio pre nego što je letos došao u naš klub, a u prethodnih šest meseci je opravdao očekivanja. Postao je reprezentativac Srbije, igra na poziciji ofanzivnog veznog. Subotić poseduje veoma kvalitetena rešenja, vrlo se dobro snalazi u malom prostoru, sjajno razigrava saigrače... Od njega takođe očekujemo mnogo u bliskoj budućnosti, uz naravno nadu i veru da će uskoro postati i prvotimac Čukaričkog – kazao je Milovan Sikimić, koordinator Omladinske škole Brđana.

Komentari (0)

Napiši Komentar