VESTI FK Čukarički

Akreditovanje predstavnika medija za mečeve FK Čukarički u sezoni 2021/22--

Akreditovanje predstavnika medija za mečeve FK Čukarički u sezoni 2021/22

Fudbalski klub Čukarički započeo je proces akreditovanja predstavnika medija za predstojeću sezonu u Super ligi i Kupu Srbije. Zahteve za sezonske akreditacije možete da šaljete na mejl pr@fkcukaricki.rs, uz obavezno navođenje podataka (ime, prezime, redakcija iz koje dolazite, fotografija novinarske legitimacije, pozicija za koju se akreditujete – novinar, snimatelj, fotoreporter ili „prikupljač podataka“).

Fudbalski klub Čukarički moli predstavnike medija da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama njihove redakcije i zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditovanih novinara, fotoreportera i snimatelja u skladu sa organičenim kapacitetima na stadionu i određenim prioritetima, pre svega u vezi sa redovnim izveštavanjem o aktuelnostima u vezi sa FK Čukarički.

Na meč prvog kola Super lige Srbije (Čukarički – Voždovac, petak, 16. jul u 17,55 časova) ulaziti na spisak, na novinarskom ulazu, na istom mestu kao i prethodnih sezona.

S obzirom na mere Kriznog štaba, a u vezi sa organizacijom sportskih događaja u vanrednim okolnostima prouzrokovanim korona virusom, podsećam Vas da su svi učesnici u organizaciji i sprovođenju utakmice dužni da se pridržavaju propisanih mera Vlade Republike Srbije koje se odnose na sprečavanje širenja virusa.

U vezi sa tim, nošenje zaštitnih maski je OBAVEZNO i na otvorenom i u zavtorenim prostorijama. Takođe, predstavnici medija dužni su da poštuju mere koje se odnose na obavezno držanje bezbedne fizičke distance od minimum dva metra. Pristup Zoni 1 na stadionu (teren i pojas oko terena, restriktivni prostor, tunel za izlazak na teren), dozvoljen je samo akreditovanim fotografima, kamermanima i operaterima TV Arena sport, čiji broj je potrebno svesti na minimum, a koji moraju OBAVEZNO nositi zaštitne maske.

Pravo na intervju sa po jednim igračem sva ekipe i trenerima ima samo TV Arena sport i oni moraju biti organizovani na otvorenom, uz obezbeđivanje minimalne preporučene udaljenosti novinara od učesnika intervjua. Nisu dozvoljeni intervjui po dolasku igrača na teren. Nije dozvoljen pristup i korišćenje miks zona.

Na terenu se ne smeju postavljati kamere za fleš intervjue. Kamere u svlačionicama nisu dozvoljene pre i posle meča. Konferencija za medije na kraju meča može biti održana uz poštovanje svih preporučenih mera koje se odnose na nošenje zaštitnih maski i držanje fizičke distance.

Komentari (0)

Napiši Komentar