VESTI FK Čukarički

Akreditacije za meč Čukarički - Crvena zvezda i konferencija za novinare--

Akreditacije za meč Čukarički - Crvena zvezda i konferencija za novinare

nare Fudbalski klub Čukarički obaveštava predstavnike medija da je otpočeo proces akreditovanja za odloženi meč sedmog kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde (četvrtak, 18,45 časova, stadion na Banovom brdu). Proces akreditovanja će trajati do srede u 14 časova, a predstavnike medija molimo da ispoštuju rok, s obzirom na to da nakon isteka istog neće biti moguće dodatno akreditovanje.

Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje! Svim predstavnicima medija kojima se odobri ulazak na stadion, to će biti potvrđeno putem mejla najkasnije u sredu, 9. novembra, do 14,30 časova. Akreditacije ćete moći da preuzmete na konferenciji za novinare FK Čukarički, u sredu od 15,30 časova u press sali stadiona na Banovom brdu.

Svi zainteresovani mediji zahtev za akreditovanje mogu da pošalju na mejl adresu „pr@fkcukaricki.rs“, a u zahtevu za svakog novinara, fotoreportera i snimatelja za koga se traži akreditacija potrebno je navesti sledeće:

– ime i prezime

– vrsta akreditacije koja se traži (pres ili foto)

– naziv redakcije iz koje dolaze

– fotografiju validne novinarske legitimacije za 2022. godinu

Fudbalski klub Čukarički moli predstavnike medija da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama njihove redakcije i zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditovanih novinara, fotoreportera i snimatelja u skladu sa organičenim kapacitetima na stadionu i određenim prioritetima, pre svega u vezi sa redovnim izveštavanjem o aktuelnostima u vezi sa FK Čukarički.

Komentari (0)

Napiši Komentar