VESTI FK Čukarički

Zlatne izmene Dušana Kerkeza, sedam od devet golova „rezervista“--

Zlatne izmene Dušana Kerkeza, sedam od devet golova „rezervista“

Čukarički je u prva četiri meča u nastavku šampionata slavio u tri duela, na gostovanju Spartaku (3:1), te na Banovom brdu protiv Radničkog 1923 (3:2) i Kolubare (3:0). Poraz su belo-crni doživeli samo protiv lidera Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“ (0:3). U tri meča u kojima su pobeđivali, ispostavilo se da je šef struke Brđana Dušan Kerkez pravio sjajne izmene.

U prvom duelu u Subotici, Vladimira Lučića je uveo u igru u 66. minutu, a bočni napadač je gol postigao u 83. Kasnije je Kerkez u igru poslao i Stefana Tomovića, u 86. minutu, a momak rođen u Kruševcu je pogodio u trećem minutu nadoknade, i to na asitenciju Igora Miladinovića, koji je takođe bio na terenu od 66. minuta.

Već u narednom susretu, inače izuzetno uzbudljivom protiv kragujevačkog Radničkog, sva tri strelca su na teren kročila u drugom poluvremenu. Lučić je šansu dobio od 46. minuta, imao je gol i asistenciju, Tomović je u igri bio od 56. minuta, deset minuta kasnije upisao se u listu strelaca. Na kraju, pobedonosni gol u 90+6. minutu delo je igrača koji su takođe meč počeli na klupi, asistent Aleksa Janković i strelac Marko Docić u igri su bili od 77. minuta.

Slično je bilo i protiv Kolubare. Odličnim igrama Tomović i Lučić su zaslužili mesto startera, njih dvojica su kreirali prvi gol, upravo je Lučić sjajno proigrao Tomovića. A pobedu su obezbedili, na ovoj utakmici, rezervisti. Luka Stojanović je pogodio u 74. minutu, posle samo tri minuta provedena na terenu, a Đorđu Ivanoviću, koji je bio precizan u 83. minutu, za pogodak bilo je potrebno svega četiri minuta, s obzirom na to da je na teren kročio u 79. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar