VESTI FK Čukarički

VOJVODINA - ČUKARIČKI 1:0 (0:0)--

VOJVODINA - ČUKARIČKI 1:0 (0:0)

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su u prvom kolu Superlige Srbije na gostovanju Vojvodini u Novom Sadu rezultatom 1:0 (0:0). Domaćin je do pobede na "Karađorđu" došao u poslednjem minutu meča golom Bempaha u 94. 

Na početku utakmice igralo se uglavnom na sredini terena, bez izrazitih šansi, a prvu dobru priliku da dođu u vođstvo propustili su igrači Čukaričkog u 21. minutu. Slobodan udarac sa oko 20 metara iskosa sa leve strane izveo je Drinčić i odlično šutirao u bliži donji ugao gola Vojvodine, ali je Rockov sačuvao svoju mrežu. Vojvodina je uzvratila u 32. minutu preko Malbašića čiji je šut sjajnom intervencijom zaustavio naš novi golman Kirovski. Inače, svi novi igrači Čukaričkog odnosno pomenuti Kirovski, Crnomarković, Drinčić i Puškarić debitovali su u prvoj zvaničnoj utakmici kao starteri, a kapitensku traku nosio je Petar Bojić. 

U drugom poluvremenu pretila je naša ekipa u 56. minutu, kada je Ožegović dobro proigrao Obradovića, koji je iz okreta šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je lopta otišla pored stative. Vojvodina je potom imala blagu terensku inicijativu, pokušavala da stigne do gola, ali je i Čukarički koristio svaku priliku da ugrozi mrežu Rockova. 

Može se reći ne preterano zanimljivu završnicu meča preokrenuo je gol u nadoknadi vremena. U 94. minutu, Jovančić je uputio dubinski pas u šesnaesterac Čukaričkog, do lopte je došao Bempah i snažnim udarcem sa desetak metara postigao svoj prvenac u dresu Vojvodine. Odmah potom, sudija Srđan Jovanović označio je kraj meča. 

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima: 

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Planić, Alveš, Bureković – Jovančić, Vukasović – Mićin (od 79. Živković), Mesarović (od 89. Bempah), Subotić (od 69. Mihajlović) – Malbašić. 

Čukarički: Kirovski – Đurić, Bogosavac, Puškarić, Crnomarković – Drinčić, Lagator, Bojić, Kajević (od 67. S. Jovanović) – Obradović (od 86. Milojević), Ožegović.

Komentari (0)

Napiši Komentar