VESTI FK Čukarički

Vojin Serafimović produžio ugovor sa Čukaričkim do 2026. godine-VojinSerafimović-

Vojin Serafimović produžio ugovor sa Čukaričkim do 2026. godine

Čukarički igra sjajnu polusezonu, u kojoj je u 12 prvenstvenih mečeva ostvario čak deset pobeda, Brđani su se pred veliki derbi protiv TSC-a u Bačkoj Topoli pozicionirali na drugoj poziciji na tabeli Super lige, ali Uprava kluba sa Banovog brda razmišlja i o budućnosti. Debitovao je Serafimović u duelu protiv Kolubare 24. februara, a u igru je ušao i u meču protiv Voždovca.

U međuvremenu, mladi štoper rođen 14. oktobra 2005. godine redovno nastupa za omladinski tim belo-crnih, a član je i mlađe omladinske reprezentacije Srbije. I zbog toga su u Čukaričkom rešili da sa Serafimovićem produže ugovor, do leta 2026. godine.

- Želeo bih da se još jednom zahvalim upravi kluba koja je imala poverenje u mene i koja mi je ponudila novi produžetak ugovora. Bio sam presrećan kad sam debitovao za prvi tim, to je san svih nas koji smo prošli kroz omladinsku školu Čukaričkog. Još uvek sam u omladincima, ali mi je isto tako drago da mogu da iskoristim svaku priliku koju dobijem da treniram sa prvotimcima, to je za mene neprocenljivo iskustvo – kazao je Serafimović po potpisu novog ugovora.

Serafimović je na Banovo brdo došao pre pet godina iz OFK Beograda, a njegov razvitak tekao je prilično brzo. Igrao je uglavnom za starije generacije, prvi stipendijski ugovor potpisao je pre dve i po godine, a potom je levonogi štoper stavio paraf i na profesionalni ugovor. Ovoga puta produžio je vernost klubu sa Banovog brda do 2026. godine.

Komentari (0)

Napiši Komentar