VESTI FK Čukarički

Vidosavljević pred gostovanje Zvezdi: Derbi je uvek lepo igrati, ne plašimo se!-MilutinVidosavljević-

Vidosavljević pred gostovanje Zvezdi: Derbi je uvek lepo igrati, ne plašimo se!

Omladinci Čukaričkog su prvi na tabeli, sa 19 osvojenih bodova u prethodnih sedam kola, sa ubedljivom pobedom u derbiju protiv Partizana u “Zemunelu” (7:2), ali sve je to iza njih. Sada su misli usmerene ka novom derbi meču, u subotu će Brđani gostovati šampionu Crvenoj zvezdi u okviru osmog kola Omladinske lige Srbije.

Izabranici Velička Kaplanovića su veoma efikasni od starta sezone, čak 21 put su tresli protivničku mrežu, u proseku tačno tri puta po meču. Najviše puta to je činio Milutin Vidosavljević, čak osam puta, od toga četiri u duelu sa Radom u pobedi od 5:0.

- Odradio sam i četvrte pripreme sa seniorskim timom, ali sam u dogovoru sa šefom struke i ljudima iz kluba odlučio da se vratim među omladince. I ne žalim se, dajem golove, asistiram, pobeđujemo... Momci su moje godište, ili godinu dana stariji, ispalo je sve super.

Vidosavljević je jedan od najvećih talenata Čukaričkog i srpskog fudbala, samim tim svakako je i na radaru brojnih skauta i bogatijih klubova.

- Meni je ovde sasvim dobro, ne bih menjao sredinu. U Čukaričkom su svi posvećeni klubu, igrama na Banovom brdu stekao sam i status reprezentativca u mlađim kategorijama. Za sada je sve baš onako kako treba da bude.

Predstojeći duel protiv Crvene zvezde biće veliki izazov za sve u Čukaričkom. Rival je učesnik UEFA Lige mladih, baš na stadionu na Banovom brdu odigrao je nerešeno protiv Napolija (1:1), aktuelni je šampion...

- Derbi je uvek lepo igrati, pogotovo protiv takve ekipe. Stvarno su dobri, ali mi se nikog ne plašim. Ako izađemo na teren onako kako treba, ako stanemo blizu njih, neće biti nikakvih problema. Model nam je meč protiv Partizana koji smo odigrali, naš ubedljivo najbolji od početka sezone, izgledali smo super, bili svi kao jedan, borili se, trčali – rekao je Vidosavljević, koji je potom dodao:

- Pratio sam Zvezdu ove sezone i pre nastupa protiv Napolija, oni igraju Ligu sa 2001. godištem, ali imaju dvojicu momaka 99. Godišta, Joveljića i Terzića. Upravo su oni ti koji prave razliku na terenu, pretpostavljam da će igrati i protiv nas u subotu. Naravno, Ii ostatak ekipe je veoma kvalitetan, čeka nas težak meč.

Ko su vam najveći rivali u borbi za titulu u Omladinskoj ligi Srbije?

- Svakako je to Crvena zvezda, videli smo da i Vojvodina igra odlično, imaju samo jedan poraz. Ne smemo da otpisujemo Partizan, iako su posle meča protiv nas izgubili još jedan meč, veoma su opasni i igraće bolje u nastavku prvenstva. Biće ovo prilično neizvestan šampionat, gust do samog kraja – zaključio je Milutun Vidosavljević.

Komentari (0)

Napiši Komentar