VESTI FK Čukarički

Veselinović: Čestitke momcima, okrećemo se novim izazovima (VIDEO)--AleksandarVeselinovic

Veselinović: Čestitke momcima, okrećemo se novim izazovima (VIDEO)

 Čukarički je na startu Super lige ostvario pobedu pred svojim navijačima na Banovom brdu, inače 140. od kako se igraju šampionati Srbije (od sezone 2005/06). Golovima Asmira Kajevića, Marka Docića i Vinsenta Ezea, belo-crni su upisali startnu trojku protiv Inđije.

- Već sam u najavi meča kazao da svaki start donosi neizvesnost. Međutim, čestitam našim momcima pre svega na pobedi i efikasnosti, na tri postignuta gola. Istovremeno, čestitam im na odnosu koji su pokazali u svih 90 minuta, kao i momcima koji su ušli u igru, kao i onima koji su ostali na klupi. Pozitivna energija se osećala se u kompletnom delu tima – pohvalio je igrače šef struke Brđana Aleksandar Veselinović.

Veselinović je bio zadovoljan onim što je ekipa pokazala na terenu protiv Inđije, uz napomenu da je prelaz između dve sezone bio kratak.

- Utakmica jeste nosila neizvesnost, ali smo u prvom poluvremenu uspostavili kontrolu onako kako smo mi to hteli, dejstvovali smo u prostorima i na način kako mi mislimo da smo mogli da ugrozimo protivnika. Imali smo malo problema, s obzirom da u pripremi utakmice nismo imali snimke sa mečeva Inđije, kratak je bio pripremni period – napomenuo je Veselinović.

Belo-crne čeka gust raspored u avgustu, u kojem će biti odigrano čak šest rundi domaćeg prvenstva. Već u sredu (21 čas, TV Arenasport 2) Čukarički ide u goste Vojvodini, dok će u nedelju (20,30 časova) ugostiti Rad.

- Moramo što pre da zaboravimo meč protiv Inđije, već u sredu nas čeka utakmica, pa sledećeg vikenda ponovo. Osetilo se da smo i mi i ekipa Inđije bili malo „teški“, početak je prvenstva, ovo su treće pripreme za šest meseci. Drago mi je da nema povreda. Čeka nas novi izazov, meč protiv Vojvodine, a Inđijcima i mom dragom kolegi Živkoviću želim sreću i svako dobro u nastavku sezone. Uz želju da se što bolje afirmišu i da se pojavi još takvih fudbalskih sredina u Srbiji, kao što je Inđija – istakao je Aleksandar Veselinović.

Komentari (0)

Napiši Komentar