VESTI FK Čukarički

Trojka Čukaričkog protiv Kolubare na Banovom brdu--

Trojka Čukaričkog protiv Kolubare na Banovom brdu

Čukarički – Kolubara 3:0 (0:0)

Strelac: 1:0 – Tomović u 60, 2:0 – Stojanović u 74, 3:0 – Ivanović u 82. minutu. Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 500. Sudija: Danilo Nikolić. Pomoćnici: Atila Harmat i Nikola Rijavec. Žuti kartoni: Pankov, Tomović, Adžić (Čukarički), Đuranović (Kolubara). Crveni karton: Simović (Kolubara) u 38. minutu.

ČUKARIČKI: Belić, Rogan, Tošić, Docić (od 84. I. Miladinović), Tomović (od 78. Ivanović), Adžić (od 71. Stojanović), Pankov (od 78. Gajić), Sisoko, Badamosi, Drezgić (od 84. Serafimović), Lučić.

KOLUBARA: Popović, Vasiljević, Kočić (od 77. Ćosić), Kočović, Simović, Lončar (od 86. Zubairu), Đokić, Milojević (od 66. Ilić), Milićević, Nikolić (od 77. Donald), Đuranović (od 66. Bagarić).

Čukarički je slavio trijumf protiv Kolubare, posle bolje igre u drugom poluvremenu – 3:0 (0:0). Brđane je u vođstvo doveo Tomović posle odličnog dodavanja Lučića u 60. minutu, a posle samo tri minuta provedena na terenu prednost je duplirao povratnik među belo-crne Luka Stojanović. Seriju je zatvorio golom u 82. minutu Ivanović.

Čukarički je odmah na startu imao odličnu priliku, Badamosi je u drugom minutu fantastično proigrao Lučića, ofanzivni vezista Brđana izbegao je ofsajd zamku i šutirao sa 15 metara, ali zamalo iznad prečke. Mogli su gosti u 15. minutu ozbiljno da ugroze gol Belića, nekadašnji prvotimac Čukaričkog Milojević je za trenutak umakao odbrani domaćih, ali ga je u poslednji čas sustigao iskusni Pankov, koji je otklonio opasnost.

Dugo se čekalo na naredno uzbuđenje, a u 37. minutu viđena je najlepša akcija u prvom poluvremenu, Adžić je odlično uposlio Tomovića, ovaj još lepše uputio povratni pas ka Lučiću, čiji je udarac sa 15 metara Kočović glavom u poslednjem trenutku izbio u korner. Minut kasnije, posle neopreznog starta na Sisoku, Simović je dobio crveni karton, pa je u ostatku meča domaći tim bio sa igračem više.

Na isteku punog sata igre Čukarički je poveo. Bila je to sjajna akcija belo-crnih, Lučić je u šesnaestercu driblinzima izbacio dvojicu čuvara, potom dodao loptu do Tomovića, koji se fantastično snašao i preciznim udarcem savladao Popovića – 1:0.

Odmah posle vodećeg gola Badamosi je imao dve vrlo dobre prilike da duplira prednost. Najpre u 62. minutu, kad je Docić odlično izveo korner, Gambijac je zahvatio loptu glavom i pogodio stativu. Samo minut kasnije, posle ubacivanja sa desne strane Rogana, Badamosi je ponovo šutirao, ovoga puta zamalo pored gola Lazarevčana.

Pokušao je Badamosi u 65. minutu, tada je posle još jednog centaršuta Rogana glavom šutirao pored gola, a dva minuta kasnije imao je zicer, odlično ga je proigrao Tomović, ali je napadač Brđana neometan sa 12 metara vrlo loše gađao. Ipak, u 74. minutu belo-crni su duplirali prednost, centrirao je Tošić, loše je intervenisala odbrana Kolubare, a sve je to na drugoj stativi sjajno ispratio povratnik na Banovo brdo, Luka Stojanović, koji je lako ubacio loptu u mrežu, posle samo tri minuta provedena na terenu – 2:0.

Samo dva minuta kasnije, odlična kontra Brđana, Stojanović je dodao do Tomovića, koji je loše šutirao sa 15 metara. U 82. minutu Čukarički je postigao i treći pogodak. Stojanović je odlično reagovao posle greške Lončara, uputio je odličan pas ka Badamosiju, čiji je udarac odbranio Popović, ali je lopta došla do Ivanovića, koji se našao na pravom mestu i glavom je lako pogodio nebranjenu mrežu – 3:0.

Komentari (0)

Napiši Komentar