VESTI FK Čukarički

Treći poraz omladinaca Čukaričkog u sezoni, Internacional slavio--

Treći poraz omladinaca Čukaričkog u sezoni, Internacional slavio

Internacional – Čukarički 3:2 (3:1)

Strelci: Baždarević u prvom, Grujić u 10. i 35. za Internacional, Kamenović u 16. i Đukić u 70. za Čukarički. Teren: SC Rakovica. Gledalaca: 200. Sudija: Miloš Đorđić. Žuti kartoni: Bekić, Ivković (Internacional), Terzić (Čukarički).

INTERNACIONAL: Bekić, Brkić, Rašković (od 46. Milinović), Panić, Filipović, Vitorović, Trkulja, Gusnić (od 81. Perenta), Grujić (od 68. Gavrilović, Ivković (od 75. Stojanoski), Baždarević.

ČUKARIČKI: Mićović, Ignjatović (od 62. Lončar), Kamenović, Fratrović (od 68. Bosančić), Rubežić, Bakić (od 46. Ergelaš), Terzić, Radovanović (od 46. Ristović), Ilić (od 46. Đukić), Vidosavljević, Rakonjac.

Čukarički je doživeo poraz na gostovanju Internacionalu, tek treći u sezoni. Domaći su poveli već u prvom minutu, tačnije posle samo 30 sekundi, kad je na jednu odbijenu loptu natrčao Baždarević i zakucao je u Mićovićevu mrežu – 1:0. U desetom minutu prednost Internacionala duplirao je Grujić – 2:0.

Smanjio je omladinski reprezentativac Srbije Dimitrije Kamenović, koji je sjajno regovao, te je udarcem glavom savladao golmana domaćina – 2:1. Ipak, na poluvremenu je domaćin stekao dva gola viška, još jednom je pogodio Grujić. Do kraja meča uglavnom agilniji Čukarički, ali to je bilo dovoljno za samo još jedan gol. Andrej Đukić je, iz peterca, postavio konačan rezultat. Belo-crni su bili blizu remija u finišu, Milan Bosančić se našao sam u kaznenom prostoru, pred golmanom Bekićem, ali je promašio.

Komentari (0)

Napiši Komentar