VESTI FK Čukarički

Teška povreda Miladina Stevanovića, očekuju ga operacija i dug oporavak-MiladinStevanović-

Teška povreda Miladina Stevanovića, očekuju ga operacija i dug oporavak

Pobeda protiv Napretka (5:2) imala je gorak ukus za sve u Čukaričkom. Naime, početkom drugog poluvremena, jedan naizgled bezazlen duel koštao je Miladina Stevanovića duže pauze. Odmah je bilo uočljivo da se radi o teškoj povredi, a to je na žalost dan kasnije potvrdio doktor Čukaričkog Pavle Maksimović.

- Urađena je magnetna rezonanca, dijagnostifikovano je oštećenje prednjih ukrštenih ligamenata. To je jedna od težih sportskih povreda, pa Miladina Stevanovića čeka duža pauza. Operacija je neophodna, a potom sledi oporavak koji će na žalost potrajati – kazao je Maksimović.

Miladin Stevanović je bio jedan od najstandardnijih prvotimaca Brđana ove sezone, u Super ligi je odigrao 31 meč (tri propustio zbog suspenzije), postigao je dva gola, uz sedam asistencija i deset žutih kartona. Momak rođen 1996. godine u Bijeljini na Banovo brdo stigao je januara 2018. Prethodno je nastupao za Teleoptik, Partizan i turski Kajzeri.

Standardni je član mlade reprezentacije Srbije, sa kojom je izborio plasman na Evropsko prvenstvo, koje će od 16. do 30. juna ove godine biti održano u Italiji i San Marinu. Na žalost, bez učešća Miladina Stevanovića.

Komentari (0)

Napiši Komentar