VESTI FK Čukarički

Tedić presrećan posle debija u prvenstvu: Voleo bih da Vidosavljević i ja uskoro budemo tandem prvog tima Čuke-SlobodanTedić-

Tedić presrećan posle debija u prvenstvu: Voleo bih da Vidosavljević i ja uskoro budemo tandem prvog tima Čuke

Jesenas je protiv Jagodine debitovao u Kupu Srbije, a protiv Spartaka iz Subotice mladi napadač Slobodan Tedić upisao je svoj prvi nastup za Čukarički i u Super ligi Srbije.

Član našeg omladinskog tima odigrao je poslednjih 20 minuta u ubedljivoj pobedi protiv Subotičana, a na terenu je zamenio Ismaila Beka Fofanu.

- Fenomenalno se osećam posle debija u šampionatu. Pogotovo što me je šef ubacio u igru kada se rezultat lomio. Svetsan sam da su ovo moji prvi minutu u Super ligi i jako mi je drago što sam zakoračio na veliku scenu i u novi korak moje karijere. Posebno sam srećan što smo ostvarili pobedu - rekao je Tedić, a zatim se osvrnuo na to što što su se ''čuvari'' razlikovali od onih na koje je navikao:

- Igrao sam dosta prijateljskih utakmica za prvi tim, kao i u Kupu, pa mogu da kažem da sam se malo privikao na iskusnije defanzivce u odnosu na moje vršnjake. Privikao sam se na to da su dosta jači u duelu.

Mladi napadač je otkrio i šta se to dogovarao sa Lalatovićem pred ulazak u igru.

- Lalatović mi je pri ulasku samo rekao šta je moj posao na terenu, šta treba da radim. Ispoštovao sam sve što mi je rekao i na kraju meča mi je čestitao. Podsetio bih da sam tek nedavno zvanično priključen prvom timu, trenirao sam sa njima prethodne nedelje i nadam se da ću tu i ostati.

Tedić je u Čukaričkom negde oko sedam meseci i sa Milutinom Vidosavljevićem čini sjajan tandem naših omladinaca. Upravo taj tandem mnogi naviijači i simpatizeri Čuke žele uskoro da vide u prvom timu.

- Jedna od najvećih želja mi je da nas dvojica uskoro budemo tandem u prvom timu Čukaričkog. Odlično se poznajemo i slažemo na terenu. Sarađivali smo i u reprezentaciji i volim da igram s njim. Pogotovo zbog toga što je ''kontra noga.'' Ja igram desnom, on je levonog. Zadovoljan sam kako funkcionišemo - rekao je Tedić.

Za kraj, Tedić je otkrio koga voli da ''kopira'' na treninzima.

- Idol mi je Kristijano Ronaldo, uživam da gledam Real, ali na treningu volim da ''skidam'' Ibrahimovića. On mi je, takođe, jedan od omiljenih napadača - rekao je Tedić.

Komentari (0)

Napiši Komentar