VESTI FK Čukarički

Tedić pogađa iz svih pozicija, glavom, nogom, sa bele tačke...-SlobodanTedić-

Tedić pogađa iz svih pozicija, glavom, nogom, sa bele tačke...

U poslednjih osam mečeva Čukaričkog kad je bio na terenu Slobodan Tedić je isto toliko pogađao protivničke mreže. Serija napadača belo-crnih krenula je meča protiv Voždovca, tada je pogodio posle greške odbrane gostiju, zaobišao je golmana i šutnuo iz peterca.

Pogodio je potom Tedić u pobedi protiv Spartaka (4:1). Tada je pogodio glavom u padu, sa ivice peterca, u situaciji kad bi gotovo svaki drugi igrač na loptu krenuo nogom. Precizan je bio napadač Brđana i u poslednjem meču pre pauze, kad je u 88. minutu na gostovanju Javoru u Ivanjici izjednačio na 2:2. I tada je pogodio glavom, iz neposredne blizine.

Seriju je Tedić nastavio protiv svog bivšeg kluba, u prvom susretu posle pauze, na gostovanju Vojvodini u Novom Sadu. Tada je doneo bod svom timu, uz pogodak iz jedanaesterca, golmana je poslao u jednu, a loptu u drugu stranu.

Usledio je meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radničkog, koji će Tedić dugo pamtiti. Tada su Nišlije vodile sa 2:0, ali je napadač Čukaričkog sa tri gola doneo preokret. Prvi, sa bele tačke, drugi već viđeno – glavom u padu sa pet-šest metara, i treći pobedonosni, nogom sa 14 metara, u suprotni golmanov ugao.

I na kraju, u porazu od Partizana u Humskoj. Tedić je „spasao čast“ Čukaričkog, prelepim pogotkom, glavom sa više od 11 metara, njegov bivši saigrač Nemanja Stevanović bio je nemoćan u toj situaciji.

Komentari (0)

Napiši Komentar