VESTI FK Čukarički

Strahinja Borisavljević potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim-StrahinjaBorisavljević-

Strahinja Borisavljević potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim

Čukarički je nastavio sa potpisivanjem ugovora sa najtalentovanijim igračima iz Omladinske škole. U četvrtak je profesionalni ugovor na dve godine potpisao Strahinja Borisavljević, momak rođen 10. decembra 2004. godine. Borisavljević trenutno nastupa za omladince Čukaričkog, ove sezone odigrao je 15 utakmica za mladi tim Brđana.

Strahinja igra na poziciji levog beka, zamenik je kapitena omladinskog tima belo-crnih. Na Banovo brdo je ovaj momak stigao još 2016. godine iz Sremčice, a već šest godina je član belo-crnih. Pre dve godine je potpisao stipendijski ugovor, a od danas je profesionalac. Borisavljević je i reprezentativac Srbije u svom godištu.

- Strahinja je izuzetno talentovan momak, igra na deficitarnoj poziciji levog beka. Svojim ponašanjem, radom na treninzima i nastupima na utakmicama zaslužio je da potpiše profesionalni ugovor. Sa naše strane to je jasan znak da klub na njega računa u budućnosti, sve sa ciljem da uskoro postane konkurentan i za prvi tim Čukaričkog. Za sada je Borisavljević na dobrom putu, ali ovo je tek samo jedan korak u njegovoj, nadamo se, uspešnoj fudbalskoj karijeri - kazao je koordinator Omladinske škole Brđana Milovan Sikimić.

Komentari (0)

Napiši Komentar