VESTI FK Čukarički

Stefan Tomović: Spreman sam da pomognem ekipi na pravi način-StefanTomović-

Stefan Tomović: Spreman sam da pomognem ekipi na pravi način

Stefan Tomović je letos stigao u Čukarički sa oreolom velikog pojačanja, sa statusom mladog reprezentativca Srbije. U jesenjem delu sezone odigrao je tek deset utakmica, osam u Super ligi, po jednu u Kupu Srbije i kvalifikacijama za Ligu konferencije. S obzirom na očekivanja daleko ispod onoga što je bilo najavljivano.

- Mnogo će mi značiti ove pripreme, posebno posle perioda u kojem sam manje igrao. Još tokom letnjih priprema u Sloveniji imao sam problema sa povredom, to je svakako dosta uticalo da ne krene baš sve onako kako sam planirao. Potom, prilagođavanje na novu sredinu, ali sada bi trebalo da bude mnogo bolje. Zdrav sam i spreman da pomognem ekipi na pravi način. Imam veliku želju da pokažem zbog čega sam doveden i da se odužim ljudima u klubu – kazao je Tomović, koji je potom dodao:

- Zaista imam podršku svih, pričao sam i sa ljudima u stručnom štabu, direktorima, imam sjajan odnos sa saigračima. Verujem da će sve biti mnogo bolje u prolećnom delu sezone.

omović je priznao da se uželeo treninga i utakmica posle izuzetno duge pauze u neuobičajenom terminu.

- Prijao nam je odmor, iskreno bila je prilično duga pauza, verovatno najduža od kako sam počeo da se bavim fudbalom. Uželeo sam se treninga, igara... Dobili smo program za individualni rad tokom pauze, a od starta priprema počeli smo da radimo punom parom. Krasi nas sjajna atmosfera u svlačionici, sve je na najboljem mogućem nivou za sada – kazao je ofanzivni vezista Čukaričkog Stefan Tomović.

Spisak rivala Čukaričkog na pripremama u Antaliji je zaista respektabilan, a Tomović ističe da to može da bude samo dobra stvar za njega i saigrače.

- Biće to još kvalitetniji rivali, nego što je to obično slučaj tokom priprema. Ali, smatram da će nam baš to biti od velike koristi. Znamo koji su nam ciljevi, kakve su nam ambicije, na nama je da se spremimo za sve izazove u prolećnom delu sezone, a imaćemo sjajne uslove u Antaliji. Borićemo se za treće mesto, za plasman u Evropu, imaćemo velike ambicije i u Kupu Srbije.

Priznao je Tomović da je uživao tokom Svetskog prvenstva u Kataru, iako su mu favorit neki drugi sportovi.

- Mislim da sam gledao skoro svaku utakmicu na Mundijalu u Kataru. U principu, više gledam neke druge sportove od fudbala, ali ovo Svetsko prvenstvo je zaista bilo vrhunsko. Pratim i Mančester junajted, za koji navijam, ponovo je došao period kad je lepo gledati igre ovog kluba. Pa čak i posle odlaska Kristijana Ronalda, koji će ostati legenda kluba – istakao je Tomović.

Komentari (0)

Napiši Komentar