VESTI FK Čukarički

Stefan Šapić potpisao za moskovski Torpedo-StefanŠapić-

Stefan Šapić potpisao za moskovski Torpedo

Posle Bojana Roganovića za moskovski Torpedo potpisao je još jedan sada već bivši prvotimac Čukaričkog, Stefan Šapić. Momak koji je na Banovom brdu od 2009. Godine, koji je prošao sve mlađe kategorije belo-crnih, posle 13 godina promenio je sredinu i osisnuo se u inostranstvo.

Najviši igrač Super lige Srbije nastavio je trend odlazaka iz Čukaričkog u Rusiju, uz već pomenutog Roganovića koji će mu u Torpedu biti saigrač, u ovu zemlju su ranije sa Banovog brda odlazili Marko Rakonjac (Lokomotiva Moskva) i Miroslav Bogosavac (Ahmat Grozni).

Šapić je rođen 26. februara 1997. godine, igrana poziciji štopera. Posle staža u mlađim kategorijama Čukaričkog jednu sezonu proveo je na pozajmici u Sinđeliću, tada članu Prve lige Srbije. Za Brđane je odigrao čak 137 mečeva, postigao je 11 golova.

Na Banovom brdu je sa Čukaričkim postao i prvak Srbije u Omladinskoj kategoriji, a po povratku sa pozajmice i standardni član prvog tima. U međuvremenu, postao je i zamenik kapitena. Sa Torpedom Šapić je potpisao trogodišnji ugovor.

Komentari (0)

Napiši Komentar