VESTI FK Čukarički

Slavlje Čukaričkog u poslednjem meču u sezoni--

Slavlje Čukaričkog u poslednjem meču u sezoni

Čukarički – Radnički 1923 2:1 (2:1)

Strelci: 1:0 – L. Stojanović u 16, 1:1 – Vidović u 18, 2:1 – L. Stojanović u 21. minutu. Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 500. Sudija: Predrag Janjuš. Pomoćnici: Jovan Grujić i Oliver Petrović. Žuti kartoni: Docić, Tošić, Drezgić (Čukarički), V. Tomović, Ponjević, M. Vidović, Evandro (Radnički 1923).

ČUKARIČKI: Belić, Rogan (od 57. Stevanović), Tošić, Docić, L. Stojanović (od 71. I. Miladinović), Ivanović, Sisoko, Badamosi (od 83. Spasojević), Drezgić, Serafimović (od 57. Kovačević), Lučić (od 83. Janković).

RADNIČKI 1923: Leković, Zorić (od 78. Srnić), Miličić, V. Tomović (od 86. U. Vidović), Ponjević, Krajišnik (od 61. Milojević), Jovanović (od 86. Petrović), Malić, Vidović, Mitrović, Milunović (od 61. Evandro).

Čukarički je pobedom protiv ekipe Radnički 1923 zatvorio sezonu, belo-crni su slavili u poslednjem duelu pred svojim navijačima – 2:1. Ispostavilo se da su sva tri pogotka postignuta na startu meča, domaći su poveli golom Luke Stojanovića u 16. minutu, izjednačio je Miloš Vidović dva minuta kasnije, ali je Stojanović već u 21. postavio konačan rezultat.

Nije bilo šansi sve do 14. minuta, a potom se dogodio neverovatan promašaj. Ivanović je iz prve centrirao, a na pet metara od gola na loptu je natrčao Lučić, ali je uspeo da promaši zicer, prebacio je gol Kragujevčana. Ipak, samo dva minuta kasnije Brđani su poveli. Ponovo je to bila akcija sa desne strane, Rogan je centrirao, a prezicnim udarcem glavom Luka Stojanović je savladao Lekovića – 1:0.

Samo dva minuta kasnije Kragujevčani su izjednačili, Đorđe Jovanović je centrirao sa desne strane, Rogan je kratko izbio loptu samo do Vidovića, koji je lako savladao Belića. Pritom, Milunović je bio prvi ispred Belića, ali posle VAR provere sudije su priznale pogodak, uz konstataciju da napadač gostiju nije uticao na igru – 1:1.

Samo što su krenuli sa centra, Brđani su postigli drugi gol, posle samo 15-tak sekundi. Badamosi je izbegao ofsajd zamku, umakao odbrani Radničkog, ušao u šesnaesterac i potom maestralno uputio povratni pas ka Luki Stojanoviću, koji je ovoga puta nogom pogodio mrežu Lekovića – 2:1.

U 35. minutu belo-crni su mogli do dva gola viška, posle fantastične akcije dobili su jedanaesterac. Sisoko je dodao do Luke Stojanovića, ovaj je petom proigrao Lučića, koji je odigrao dupli pas sa Stojanovićem, a njega je oborio Vidović. Posle duge provere iz VAR sobe Leković je odbranio udarac Docića sa bele tačke.

U nadoknadi vremena gosti su imali fantastičnu priliku za izjednačenje, posle centaršuta sa desne strane Milunović je glavom šutirao sa dva metra, ali je čudesnom intervencijom Belić sačuvao svoju mrežu.

Na startu drugog poluvremena Brđani su imali dve vrlo dobre prilike, najpre u 48. minutu Badamosi posle idealnog dodavanja Docića, ali je gotovo na gol-liniji igrač Radničkog intervenisao. Minut kasnije, probao je Ivanović, ali je njegov udarac odbranio Leković. Do kraja meča rezultat se nije menjao.

Komentari (0)

Napiši Komentar