VESTI FK Čukarički

Rendulić: Nadam se da možemo opet da osvojim Kup-ZoranRendulic-

Rendulić: Nadam se da možemo opet da osvojim Kup

Iskusni štoper Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine, a kako kaže proveo je na Banovom brdu možda najlepših šest meseci u karijeri odnosno prvu polovinu 2015. kad je ekipa osvojila trofej Kupa Srbije.

„Bila je obostrana želja da se vratim u klub. Ovde sa bio kad smo osvojili Kup i nadam se da to možemo da ponovimo. Možda je do mene“, našalio se na kraju Rendulić.

Sem pojačanja na terenu, uprava kluba je istakla značaj njegovog autoriteta i iskustva koje može preneti na mlađe igrače, a poznat je Rendula i po kreiranju dobre atmosfere u ekipi. Na pitanje otkud opet na Banovom brdu iz topa kaže „pa da me ne uzmu drugi klubovi“. „Pričalo se o mom povratku još dok sam bio u Radu kad sam stigao iz Kazahstana. Na Banjici sam održao formu, a što se tiče Čukaričkog kad sam odlazio imao sam dogovor sa gazdom kluba da se vratim. Bila je obostrana želja, jer sam ovde proveo možda najlepših šest meseci“, pojasnio je tridesetčetvorogodišnji štoper. Rekao je da se nije mnogo toga promenilo u klubu i da poznaje dosta igrača, vršnjak je sa kapitenom Nikolom Drinčićem i ima osećaj da nije ni odlazio. „Od stare ekipe tu su Petar Bojić i Đorđe Bašanović. Poznajem i šefa Lalatovića iako nisam nikad radio sa njim“, dodao je Rendulić. Složio se sa saigračima da su naporni pripremni treninzi koje kreira Lalatović, a očekuje da će biti od pomoći i na terenu. „Prvi put u karijeri se srećem sa ovakvim pripremnim trenizima. Dobro se osećam ovde jer sam kao kod kuće, a mogu i da igram još. Mogu da pomognem na terenu“. Rendulić je zadužio dres sa brojem 77, kao i 2015. godine i kako kaže sedam mu je srećan broj još od kad je igrao u Javoru i postigao devet golova u sezoni. U Čukaričkom je 2015. godine odigrao 14 utakmica i bio strelac dva pogotka. Rendula, dobrodošao i da provedeš još lepše vreme na Banovom brdu u narednom periodu.

Komentari (0)

Napiši Komentar